Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ - ΕΓΚΛΩΒΙΣΑΝ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΙΚΟ ΤΣΩΝΗ

Αφίσες που κόλλησαν στο γραφείο του βουλευτή Τσώνη
 οι συντοπίτες του όταν ο ίδιος μιλούσε στη
βουλή για το Μεσοπρόθεσμο
Ακόμα και τη σκιά τους θα φοβούνται οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ μετά την απόφασή τους να ψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο, υποκύπτοντας στις έμμεσες και άμεσες απειλές του Πρωθυπουργού και των δύο Αντιπροέδρων της Κυβέρνησης.  Τα επεισόδια προπηλακισμού των βουλευτών διαδέχονται το ένα το άλλο.

Στη Λαμία αγανακτισμένοι πολίτες εγκλώβισαν νωρίς απόψε  σε γραφεία κεντρικού κτιρίου τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Νίκο Τσώνη και άλλα τοπικά στελέχη της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ.

Το επεισόδιο:

Λίγο μετά τις 8.00΄το βράδυ όταν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Τσώνης πήγε να μπει σε κεντρικό κτίριο στην πλατεία Ελευθερίας στον 4ο όροφο όπου συνεδρίαζε η Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ, δημιουργήθηκε σοβαρό επεισόδιο.

Σύμφωνα με τα όσα είπαν αυτόπτες μάρτυρες στο LamiaReport, ένας αγανακτισμένος πολίτης πλησίασε τον βουλευτή και του είπε: "Εσύ είσαι που ψήφισες το μεσοπρόθεσμο με βαριά καρδιά?... και τον έφτυσε...

Εγκλωβισμένος στο γραφείο του
είναι ο βουλευτής της Λαμίας
Νίκος Τσώνης όπως και άλλοι
ομοϊδεάτες του
Σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες ο βουλευτής τον άρπαξε από το λαιμό και τον έσπρωξε, φωνάζοντας "θα σε γ.... ρε κωλόπαιδο" Στη συνέχεια ενεπλάκησαν και άλλοι πολίτες που γιουχάριζαν και έβριζαν τον βουλευτή, ο οποίος την ώρα που έφευγε γρήγορα για να μπει στο κτίριο, δέχτηκε καφέδες, μπουκάλια και αυγά.

Ο Νίκος Τσώνης είναι ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ που είπε στη Βουλή την ιστορία με τον "ψηφοφόρο Δημητράκη".

ΔΕΙΤΕ  το σχετικό βίντεο - με τη λαϊκίστικη αναφορά - που  προκάλεσε τους συντοπίτες του βουλευτή,  του οποίου είναι πλέον προφανές,  τρίζει η βουλευτική έδρα.


Στο σημείο έφτασε ισχυρή δύναμη της αστυνομίας.

Μέχρι και αυτή την ώρα ο βουλευτής και τα τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ είναι εγκλωβισμένα στον 4ο όροφο και απέξω οι αγανακτισμένοι πολίτες φωνάζουν συνθήματα κατά του βουλευτή και του ΠΑΣΟΚ.

Πηγή:  Με πληροφορίες από το : lamiareport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου