Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Αντιπαραγωγικός κλάδος τα στελέχη των Ε.Δ!

Γράφει ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

Τι να πω! Ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ. ΠΑΓΚΑΛΟΣ μετά τα περιβόητα και αλήστου μνήμης «ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ» και «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ», από εκπομπή μεσημεριανή (του Σαββατοκύριακου), επιτέθηκε εκ νέου στις ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ (και δεν είδα τον ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ και τον ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ να αντιδράσουν), ισχυριζόμενος ότι ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ της ΧΩΡΑΣ είναι ο πλέον ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ ΚΛΑΔΟΣ!!. Αυτοί δηλαδή που αμύνονται(χωρίς να πληρώνονται παραπάνω) σε ΟΡΙΑΚΟΤΑΤΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΗΝ ΚΛΟΝΙΖΟΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ. Και φυσικά οι 4 Αρχηγοί των Επιτελείων δεν λένε τίποτα. Ας το έλεγε αυτό Αμερικανός ή Γερμανός πολιτικός και δεν θα ήξερες αυτοστιγμεί αν θα ήταν πλέον μέλος της κυβέρνησης της χώρας του.. Αλλά εδώ οι Αρχηγοί τους λέει ούτε λίγο ούτε πολύ ότι ηγούνται αντιπαραγωγικών κλάδων και δεν αντιδρούν(ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΣΕΚΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΡΑΜΣΦΕΛΝΤ το 2003 και το ναύαρχο ΦΑΛΟΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ στον ΜΠΟΥΣ το 2007/Αμύνθηκαν των κλάδων τους και του επιπέδου 4 αστέρων που τους είχε τιμήσει η πατρίδα σε πεδία μαχών και όχι σε γραφεία). ΤΙ ΝΑ ΠΩ. Επειδή προέρχομαι από στρατιωτική οικογένεια σταματώ εδώ. ΑΛΛΑ οι ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ-ΝΑΥΑΡΧΟΙ-ΠΤΕΡΑΡΧΟΙ δεν είπαν τίποτα και για την ΔΙΑΛΥΣΗ-ΠΩΛΗΣΗ της ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, την παράλυση-πτώχευση του ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ- την χαώδη κατάσταση στην ΘΡΑΚΗ με την λαθρομετανάστευση(ειλικρινά θα ήθελα να πληροφορηθώ τους επιμέρους ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΜΠΟΛΚΗΣ της FRONTEX/EE στην Παρέβριο περιοχή για την αποτροπή κλιμάκωσης εισόδου λαθρομεταναστών), στον ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ να μην γίνεται εκεί που θα έπρεπε να γίνεται-στις ανεξέλεγκτες περικοπές αξιωματικών στις θέσεις εξωτερικού(λες και αυτοί οι 50-100 ευθύνονται για το ΟΛΟΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ!!) κλπ.

Και τέλος θα περίμενα μεγαλύτερη κάλυψη από τον σημερινό τύπο, γιατί την σχετική δήλωση του Θ. ΠΑΓΚΑΛΟΥ την έχουν σήμερα μόνο ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ και ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.

Εύχομαι ο αφέντης λαός να ξεκαθαρίσει το τοπίο σύντομα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου