Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Τα επιδόματα δεν καταβάλλονται με δελτία τύπου

Email Αναγνώστη, με πολλούς ....... αποδέκτες!!!
===============================================================
Επανέρχομαι και θα το διατυμπανίζω μέχρι να δικαιωθώ και να αντιληφθούν, όσοι ανερυθρίαστα εκθειάζουν ή χειροκροτούν υπουργούς και λοιπούς πολιτικούς παρατρεχάμενους, κυρίως για να θερίσουν εύνοια, αλλά ταυτόχρονα παραπλανούν τον απλό λιμενικό, τον αγνό αναγνώστη.
Είπα και αμαρτίαν ουκ έχω "Εγώ ξέρω ότι οι αυξήσεις ή μειώσεις μισθών, τα επιδόματα, τα εκλογικά κι ότι άλλο πρόκειται να εισπράξει ο εργαζόμενος, γράφονται σαφώς και ρητώς σε υπουργικές αποφάσεις κι όχι σε δελτία τύπου ή blog, όπου σπανίου αναστήματος & εγκυρότητας αρθρογράφοι, λένε το μακρύ κ το κοντό τους, αυτοϊκανοποιούμενοι κ αυτοχειροκροτούμενοι. Λες κι αν δεν ήταν αυτοί δεν θα παίρναμε ούτε €.
Άσε όμως να δούμε στο τέλος σε ποιους, εάν κ πόσα θα μας δώσουν κ να στείλουμε τον λογαριασμό σε εκείνους κ στην υφυπουργό.
Μήπως κ στο τέλος πάρει μόνο το προσωπικό που ανήκει στο ΠΡΟΠΟ κ όχι στο ΥΘΥΝΑΛ;

Άντε Γεια
Ένας Διχασμένος Ένστολος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου