Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Μετά την επίσκεψη στον Α. Σαμαρά έγινε Επιτελάρχης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.


O Επιτελάρχης Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ
Δ. Μπαντιάς,
Διότι θέλει πολιτικές κινήσεις η ...αξιοκρατία!

Μία ημέρα πριν την "προαγωγή" του Γενικού Επιθεωρητή Λ.Σ. σε Επιτελάρχη, ο κ. Μπαντιάς επισκέφθηκε τον κ. Αντώνη Σαμαρά.  Η επίσκεψη αυτή στάθηκε καθοριστική για την ανατροπή των μέχρι εκείνη τη στιγμή αποφάσεων της Ηγεσίας του Λιμενικού και φυσικά του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μπαντιάς συνοδευόνταν στην επίσκεψή του από
 βουλευτή της Ν.Δ. με το γραφείο του οποίου έχει συχνές επαφές ενώ τους συνόδεψαν ένας εκ των κορυφαίων νομικών συμβούλων του κ. Σαμαρά όπως και ένας εκ των επιχειρηματιών της Ναυτιλίας.

Η πληροφορία έφθασε στο nextok ακριβώς τη στιγμή της συνάντησης.  Περιμέναμε όμως να δούμε τις επόμενες κινήσεις της ηγεσίας και κυρίως της πολιτικής ηγεσίας του Λιμενικού Σώματος και προς μεγάλη έκπληξη ελαχίστων - δεδομένου ότι από καιρό οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ έχουν αναγκαστικά υποστεί τον "ζυγό" της άλλοτε μείζονος αντιπολίτευσης - , ο κ. Παπουτσής υπέκυψε στις απαιτήσεις του κ. Σαμαρά. 

*** *** *** *** *** ***
Σας ευχαριστούμε που μας διαβάζετε. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, αφήστε το σχόλιό σας κάτω από το κείμενο. Γράφετε μόνον στην ελληνική γλώσσα. Μη χρησιμοποιείται γκρίγκλις και κεφαλαία.
*** *** *** *** *** ***

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου