Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΙΚΑ ΓΙΑ "ΦΑΚΕΛΑΚΙ" 30 ΕΥΡΩ

Τα ζήτησε για να εμβολιάσει παιδάκι

Η 65χρονη παιδίατρος υποστηρίζει πως πρόκειται για πλεκτάνη.


Στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου θα εκδικαστεί την Πέμπτη 11 Αυγούστου, η υπόθεση 65χρονης παιδίατρου του ΙΚΑ Ηρακλείου που κατηγορείται ότι έλαβε «φακελάκι» 30 ευρώ για να εμβολιάσει κορίτσι δύο ετών, ενώ η ίδια υποστηρίζει πως πρόκειται για πλεκτάνη.

Στην παιδίατρο ασκήθηκε ποινική δίωξη για παθητική δωροδοκία κατ' εξακολούθηση και αν και επρόκειτο να δικασθεί σήμερα το μεσημέρι στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, η εκδίκαση αναβλήθηκε για αύριο το πρωί.

Η παιδίατρος συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου Κρήτης γιατί συμφωνα και με ανακοίνωση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. στο ιατρείο του ΙΚΑ στο Ηράκλειο απαίτησε από μητέρα και έλαβε το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ για να εμβολιάσει τη 2χρονη κόρη της.

Η 65χρονη γιατρός, η οποία κατά το παρελθόν παρείχε στην οικογένεια τις ιατρικές της υπηρεσίες, τηλεφώνησε το βράδυ της 01ης-07-2011 στη μητέρα του ανήλικου παιδιού, υπενθυμίζοντάς της ότι θα πρέπει να εμβολιάσει τη μικρή της κόρη. Ωστόσο, την ενημέρωσε ότι για να γίνει ο εμβολιασμός, πρέπει να καταβάλει στην ίδια το ποσό των 30 ευρώ.
Ο 39χρονος πατέρας του μικρού κοριτσιού, απευθύνθηκε στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, όπου προσημειώθηκε το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ και κλείστηκε ραντεβού για χθες το πρωί, στο ιατρείο της στο ΙΚΑ Ηρακλείου.

Αφού έγινε ο εμβολιασμός του 2χρονου κοριτσιού, η μητέρα του παρέδωσε το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ. Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο χώρο μπήκαν στο ιατρείο της 65χρονης και σε σωματική έρευνα που έγινε βρήκαν στην κατοχή της το προσημειωμένο χρηματικό ποσό και τη συνέλαβαν.

Πηγή: www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ



*** *** *** *** *** *** ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, αφήστε το σχόλιό σας κάτω από το κείμενο *** *** *** *** *** *** AQUARELA CREPA CAFFE Λαοδικείας και Τσαλδάρη (γωνία) στη Νίκαια Τηλ: 2110.145.211 Τεράστια ποικιλία γεύσεων, ολόφρεσκες πρώτες ύλες, γενναιόδωρες ποσότητες. Γλυκό του κουταλιού, brownies, σουφλέ σοκολάτας, βάφλες, τυρόπιτα, κασερόπιτα… οι πειρασμοί συνεχίζονται ακάθεκτοι και το παιχνίδι καλά κρατεί και στα επιπλέον… Ζεστή διακόσμηση, υποβλητικός φωτισμός και ατμοσφαιρική μουσική. Γιατί η κρέπα θέλει την ατμόσφαιρα της. Ειδικές προσφορές για τους αναγνώστες του nextok.blogspot.com Για delivery Δείτε περισσότερα: http://nextok.blogspot.com/2011/01/aquarela-crepa-cafe-48-156-18453-211.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου