Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

ΠΕΝΤΕ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΠ

Σε μίσθωση πέντε (5) καινούργιων λεωφορείων αστικού τύπου (χαμηλοδάπεδα) προχώρησε ο ΟΛΠ, στο πλαίσιο της βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών στον τομέα της Κρουαζιέρας. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού τα λεωφορεία βρίσκονται ήδη στις εγκαταστάσεις του  και θα τεθούν άμεσα στην εξυπηρέτηση των επιβατών – τουριστών, οι οποίοι διακινούνται με κρουαζιερόπλοια στο λιμάνι του Πειραιά.

Όπως αναφέρεται, τα λεωφορεία αυτά είναι σύγχρονα, μάρκας Mercedes-Benz Citaro, διαθέτουν οικολογικούς κινητήρες τελευταίου τύπου (euro 5 ως προς τις εκπομπές ρύπων), τρεις (3) δίφυλλες πόρτες, και συστήματα τελευταίας τεχνολογίας (EBS, ABS, ASR, Retarder, ισχυρό κλιματισμό, υδατοπαγίδες, κάμερες εσωτερικής παρακολούθησης, οθόνες, αεροκουρτίνες κ.λ.π.) είναι δε άνετα και φιλικά προς το χρήστη και το περιβάλλον.

Τα λεωφορεία αυτά θα αντικαταστήσουν τα λεωφορεία του τύπου NEOPLAN τα οποία μέχρι σήμερα χρησιμοποιούσε ο Ο.Λ.Π. Α.Ε.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ο.Λ.Π. Α.Ε. ήδη αντικατέστησε τους λιμενικούς-ελεγκτές των ηλεκτρονικών πυλών (X Rays) με εξειδικευμένο προσωπικό ιδιωτικών εταιριών, πρόσθεσε νέες πύλες Χ Rays και ταινιόδρομους, δημιούργησε ειδικό χώρο για τα ταξί και αύξησε τις αίθουσες αναμονής με νέους και αισθητικά αναβαθμισμένους χώρους.

Εντός, τέλος, του φθινοπώρου αναμένεται να λειτουργήσει και νέος Σταθμός Επιβατών Κρουαζιέρας στην περιοχή «Κανέλλου», διπλασιάζοντας έτσι τη δυναμικότητα υποδοχής επιβατών κρουαζιέρας.

Με την προσθήκη αυτών των πέντε (5) νέων σύγχρονων λεωφορείων, ο ΟΛΠ υλοποιεί μία ακόμη δέσμευσή του προς τους χρήστες της Κρουαζιέρας για αύξηση ποσοτική και ποιοτική στον εξοπλισμό και τα μέσα που διατίθενται από το λιμάνι του Πειραιά στην παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, αλλά και ενισχύει την εικόνα και την ανταγωνιστικότητα της Χώρας μας στην προσέλκυση επιβατών κρουαζιερόπλοιων, η οποία αποτελεί κρίσιμη και επιτακτική ανάγκη για τον Τουρισμό και την Εθνική οικονομία.


*** *** *** *** *** ***
 ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, αφήστε το σχόλιό σας κάτω από το κείμενο
*** *** *** *** *** ***

AQUARELA CREPA CAFFE

Λαοδικείας και Τσαλδάρη (γωνία) στη Νίκαια Τηλ: 2110.145.211
Τεράστια ποικιλία γεύσεων,
ολόφρεσκες πρώτες ύλες,
 γενναιόδωρες ποσότητες.
 Γλυκό του κουταλιού, brownies, σουφλέ σοκολάτας,
βάφλες, τυρόπιτα, κασερόπιτα…
οι πειρασμοί συνεχίζονται ακάθεκτοι και το παιχνίδι καλά κρατεί και στα επιπλέον…
Ζεστή διακόσμηση, υποβλητικός φωτισμός και ατμοσφαιρική μουσική.
 Γιατί η κρέπα θέλει την ατμόσφαιρα της.

 Ειδικές προσφορές για τους αναγνώστες του nextok.blogspot.com
Για delivery:
 Δείτε περισσότερα: http://nextok.blogspot.com/2011/01/aquarela-crepa-cafe-48-156-18453-211.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου