Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Η PROTON BANK ΣΤΟΝ "ΦΑΚΟ" ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

Με τις καταθέσεις στελεχών της Τράπεζας της Ελλάδος, που έχουν αναλάβει να διενεργήσουν τους σχετικούς ελέγχους άνοιξε ο κύκλος των καταθέσεων μαρτύρων στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας για την υπόθεση της εκταμίευσης δανείων ύψους 51 εκατομμυρίων ευρώ από την Proton Bank προς εταιρείες του ομίλου Λαυρεντιάδη.  

Στο πλαίσιο της έρευνας, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Γιάννης Δραγάτσης, ο οποίος διενεργεί την προκαταρκτική εξέταση, αναζητά τυχόν ποινικές ευθύνες για απιστία, υπεξαίρεση και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Για την υπόθεση αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, να καταθέσουν ως μάρτυρες και άλλοι υπάλληλοι της Τράπεζας της Ελλάδας προκειμένου να διερευνηθεί αν υπήρξαν παραλείψεις στους ελέγχους στην Proton Bank.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου