Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Βραβείο… χειρότερου περιπτέρου διεκδικεί το ΥΠΟΙΑΝ στην έκθεση των ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΩΝ


Τραγική θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κάποιος – με τον επιεικέστερο χαρακτηρισμό – το περίπτερο του Υπουργείου Ναυτιλίας στα ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ.
Δυστυχώς, η κριτική δεν αποτελεί άποψη μόνον της υπογράφουσας.

Είναι απορίας άξιο, ποιος ενέκρινε έναν σχεδιασμό για το βασικό περίπτερο της έκθεσης, έτσι ώστε αυτό το περίπτερο να είναι κυριολεκτικά κρυμένο πίσω από έναν τεράστιο τοίχο.

Μερικές από τις ερωτήσεις που περιμένουν το Υπουργείο Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας είναι να απαντήσει:
1. Ποιος σχεδίασε το περίπτερο;

2. Ποιος ενέκρινε τα σχέδια του περιπτέρου;

3. Πόσο κόστισε η κατασκευή του;

4. Ποιο ήταν το τίμημα του χώρου που ενοικίασε το ΥΠΟΙΑΝ για την εγκατάσταση του περιπτέρου, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών που περιελάμβανε το συμβόλαιο με τους διοργανωτές;

Όπως διαπιστώσαμε, θα έπρεπε κάποιος να ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός για να εντοπίσει το κρυμμένο περίπτερο του πρώην υπουργείου Ναυτιλίας, το οποίο στις προηγούμενες διοργανώσεις, πάντα κατείχε δεσπόζουσα θέση, και ανταγωνιζόταν κάθε άλλο περίπτερο σε σχεδιασμό και προσέλκυση επισκεπτών.

Πολύ καλός ήταν ο «δίσκος» όπου μέσα «κυλούσε» ένα βίντεο για την προσέλκυση νέων στο ναυτικό επάγγελμα. Τι να το κάνεις όμως; Και ο δίσκος αυτός, ήταν καλά – καλά κρυμμένος, αφού δύσκολα μπορούσε ο επισκέπτης να τον εντοπίσει, καθώς ήταν οριζόντια τοποθετημένος έτσι ώστε να μην κινεί κανενός το ενδιαφέρον.

Κρίμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου