Πέμπτη, 8 Ιουλίου 2010

Πώς υπονομεύεται η ενότητα και η συνοχή στο Λ.Σ?


E-mail αναγνώστη προς το ΝΕΧΤΟΚ
Αγαπητοί και σεβαστοί συνάδελφοι και όχι μόνον εσείς,
Ένα τεράστιο Εύγε & Μπράβο! σε όσους εξ ημών συνέβαλαν, με λόγους & γραφές, με πράξεις ή παραλείψεις, με δράσεις ή αδράνεια, με έργα & πρακτικές, να κάνουν το προσωπικό του λιμενικού (ή ακτοφυλακής ή όπως το επιθυμεί ο καθένας σας), να υβρίζεται δημόσια, να συκοφαντεί & να απαξιώνει ο ένας την δουλειά & την προσφορά του άλλου, να κοινολογούν & δημοσιοποιούν τους καλούς & τους κακούς, τους «μαύρους» & τους «άσπρους», τους μπρούμητους & τους ανάσκελους.
Αμ αυτό δεν λέγεται ούτε δημοκρατία, ούτε ελευθερία, ούτε διαδικτυακή διαβούλευση….
...... Ονομάζεται Τ Ρ Α Γ Ω Δ Ι Α !!! Διακρίνοντας & κατηγορώντας ανοικτά τους συναδέλφους τους σε πατρικίους & πληβείους, σε βολεμένους, «λουφαδόρους», αραχτούς και μη, σε κουρασμένους & αεικίνητους. Λες & όλοι πνίγονται, ολημερίς & ολονυχτίς στον κάματο & τον ιδρώτα τους, ενώ οι άλλοι μόνο κάθονται & ψυχανεμίζονται.
Πρέπει να ερυθριάτε & να αισχύνεστε. Άπαντες οι στο Λ.Σ αλλά & οι περί το ΥΕΝ παροικούντες! Υποχρεούστε άμεσα να αποφασίσετε πού πραγματικά θέλετε να οδηγηθεί το Λιμενικό Σώμα. Αυτοκαταστρέφεστε, αυτοκτονείτε & αυτομολείτε με την τακτική του χαφιεδισμού δια της ηλεκτρονικής δημοσιοποιήσεως & διαπομπεύσεως ανωτέρων, κατωτέρων & ομοιοβάθμων συναδέλφων σας, προς όφελος γνωστών αγνώστων «κέντρων», παραγόντων & συντεχνιών. Διαπομπεύετε το πλέον αξιοπρεπές, μέχρι πρόσφατα τουλάχιστον, Σώμα, που υποκλίθηκαν σε αυτό Ναύαρχοι, διπλωμάτες, πολιτικοί & ακαδημαϊκοί. Ένα Σώμα πλασμένο με μαγιά από τα καλύτερα υλικά της πανεπιστημιακής, πολυτεχνικής & ναυτικής κοινότητας. Παρά την όποια παθογένεια & εσωστρέφεια, για τα οποία δεν ευθύνεται το μεγαλύτερο μέρος του στελεχιακού δυναμικού του.
Δυστυχώς, καμία άλλη υπηρεσία του ελληνικού δημοσίου, ένστολη ή πολιτική, φορέας, Οργανισμός ή υπουργείο, επιχείρηση, ακόμη και μαγαζάκια δεν έχουν αναπτύξει τέτοιο μηχανισμό & βιομηχανία εξακοντισμού ύβρεων, λάσπης & κακίας, αλληλοκατηγορίας & αλληλοσπαραγμού. Βρέθηκε και το «πρόσφορο έδαφος» & ο εμφύλιος άρχισε χωρίς σταματημό!
Ειρωνεία δε, αποτελεί το γεγονός ότι βρίσκονται και «ορισμένοι», οι οποίοι, ενώ χωρίς φειδώ, απλόχερα, έδωσαν το αρχικό σύνθημα, & αφού το αιματοκύλισμα πνίγει άπαντες, αποφάσισαν να αναφωνήσουν «σταματήστε επιτέλους»!!!!!
Ω! πόση υποκρισία και φαρισαϊσμός……
Και για εσάς, που αδιάκοπα «στοχοποιείτε» τους άλλους, θυμηθείτε λόγια του Κομφούκιου για τον «ανώτερο άνθρωπο», που οι περισσότεροι εξ ημών, αυτόν ...... προσποιούμαστε
  • Ο ανώτερος άνθρωπος είναι σκληρός με τον εαυτό του. Ο κατώτερος άνθρωπος είναι σκληρός με τους άλλους.
  • Ο ανώτερος άνθρωπος έχει απαιτήσεις από τον εαυτό του. Ο κατώτερος άνθρωπος από τους άλλους.
  • Ο ανώτερος άνθρωπος σκέφτεται μόνο τη δικαιοσύνη. Ο κατώτερος άνθρωπος σκέφτεται μόνο τα συμφέροντά του.
Με ναυτικούς κανονιοβολισμούς
Koursaros