Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2010

Κρυφές «αυξήσεις» μέσω... επιτροπών

Οι βουλευτές αντιμετώπισαν τη μείωση των αποδοχών τους από τη συμμετοχή στις κοινοβουλευτικές επιτροπές αυξάνοντας τις συνεδριάσεις.

Αναδημοσίευση από το ΕΘΝΟΣ

(Διαβάστε περισσότερα)

Σχόλιο Exantas: Επειδή είχαμε επισημάνει πριν από καιρό, το εν λόγω θέμα, σχετικά με την βο(υ)λευτική αποζημίωση των Εθνοπατέρων μας, η οποία "περιορίστηκε" μεν κατά 800 περίπου €, αλλά με "ειδικές τεχνικές", (εκτός έδρας, έκτακτες επιτροπές-συνεδριάσεις κ.ά), το ποσόν που τελικώς απολάμβαναν ξεπερνούσε τα 850 ευρώπουλα, έρχεται το έγκριτο & φιλοκυβερνητικό ΕΘΝΟΣ, να μας επιβεβαιώσει!

Ακόμη, εν μέσω κρίσης, αποφάσεις, όπως εκείνες στην Βουλή, προκειμένου να αγοράσουν το δικό τους προσωπικό εξοπλισμό πληροφορικής μας προκάλεσαν θλίψη & αγανάκτηση. Θυμίζουμε ότι, με ομόφωνη μάλιστα απόφαση (ΦΕΚ Α'223 ), η Βουλή είχε αποφασίσει πρόγραμμα επιδότησης για να αγοράσουν (Βο(υ)λευτές & Ευρωβο(υ)λευτές το δικό τους προσωπικό εξοπλισμό πληροφορικής! Με έναν πρόχειρο υπολογισμό των 300 της βουλής μαζί με τους ευρωβουλευτές, που επίσης δικαιούνται το επίδομα, μας δίνει ένα ποσό μεγαλύτερο από 1.500.000 ευρώ,

ποιο συγκεκριμένα 5.500 € ανά βουλευτή.

Να τους χαιρόμαστε!!

Με θαλασσινούς χαιρετισμούς

Exantas