Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

H Sunday Times …προτείνει Louis Cruises

Δεν είναι να απορεί κανείς για τη νέα διάκριση που πέτυχε η εταιρία Louis Cruises  καθώς είναι πλέον παγκοσμίως γνωστή τόσο για τους καταπληκτικούς συνδιασμούς ταξιδιών που περιλαμβάνει στα προγράμματά της όσο και για την μοναδική φιλικότητα των στελεχών της εντός και εκτός των πλοίων της.

Η νέα διάκριση αφορά στην  διεθνώς καταξιωμένη και παγκόσμιας κυκλοφορίας Αγγλική εφημερίδα Sunday Times η οποία αξιολογώντας τα καλύτερα διαθέσιμα δρομολόγια κρουαζιέρας κατέταξε τη Louis Cruises στην τρίτη θέση ανάμεσα σε συνολικά 25 προτάσεις προς το αναγνωστικό της κοινό.


Σύμφωνα με τη δημοσιογραφική ομάδα της εφημερίδας, η Louis Cruises επάξια ανήκει στην κορυφή της προτίμησης για τους λάτρεις της παραδοσιακής κρουαζιέρας, καθώς συνδυάζει εξαιρετική ποιότητα και υπηρεσίες φιλοξενίες σε προσιτές τιμές.

Μοναδική 7ήμερη κρουαζιέρα

Ιδιαίτερη μνεία γίνεται στο δρομολόγιο που πραγματοποιεί το Louis Cristal με την ονομασία «3 Ήπειροι και Κωνσταντινούπολη», κάνοντας εκτενή αναφορά στο νέο μοναδικό επταήμερο πρόγραμμα κρουαζιέρας από τον Πειραιά, στο οποίο ο επιβάτης έχει τη δυνατότητα μέσα σε 7 μέρες να επισκεφθεί ιστορικά μνημεία σε τρεις ηπείρους με προσεγγίσεις στο Ισραήλ, την Αίγυπτο, την Κωνσταντινούπολη και τα Ελληνικά νησιά Μύκονο και Κρήτη (Άγιο Νικόλαο). Επίσης, σημαντική για την Ελλάδα είναι και η προτροπή στους αναγνώστες της εφημερίδας να χρησιμοποιήσουν τις αεροπορικές συνδέσεις προς Αθήνα και μετά να μεταβούν στο λιμάνι του Πειραιά για να απολαύσουν τη ξεχωριστή εμπειρία αυτής της κρουαζιέρας.

Ο Κωστάκης Λοίζου

Ο κ. Κωστάκης Λοίζου, Εκτελεστικός Πρόεδρος του Ομίλου Louis σχολιάζοντας αυτή την επιβράβευση και αναγνώριση ενός εντύπου με εκατομμύρια πιστούς αναγνώστες, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαστε περήφανοι για την τιμή που μας έγινε από μια διεθνούς εμβέλειας εφημερίδα με το κύρος της Sunday Times να μας αξιολογήσει και να μας προτείνει στο ευρύ αναγνωστικό της κοινό ανάμεσα στις καλύτερες επιλογές για κρουαζιέρα, γεγονός που αποδεικνύει έμπρακτα ότι η σκληρή δουλειά, η συνεχής προσπάθεια αλλά και η πείρα των 75 χρόνων αποδίδει καρπούς. Ευχαριστώ θερμά όλο το ανθρώπινο δυναμικό της Louis Cruises και του Ομίλου εν γένει που «ταξιδεύουν» μαζί μας και δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να πετυχαίνουμε τέτοιες διακρίσεις, ενώ αμετάκλητος στόχος της Louis Cruises είναι η ανάδειξη της χώρας σε κομβικό κέντρο κρουαζιέρας στη Μεσόγειο και η ανάκτηση της θέσης που της ανήκει, που δεν είναι άλλη από την κορυφή».

Με παράδοση 75 ετών

Υπενθυμίζεται ότι ο Όμιλος Louis είναι ένας από τους μεγαλύτερους τουριστικούς ομίλους στην περιοχή της Μεσογείου. Με παράδοση 75 ετών στο χώρο του τουρισμού, ο Όμιλος Louis διαθέτει 19 ξενοδοχεία τεσσάρων και πέντε αστέρων στην Ελλάδα και την Κύπρο, συμπεριλαμβανομένου του Hilton Park στη Λευκωσία, ενώ το deluxe boutique hotel Mykonos Theoxenia είναι μέλος της αλυσίδας “Design Hotels”. Ο Όμιλος Louis διαθέτει επίσης 10 κρουαζιερόπλοια από τα οποία τα τέσσερα είναι ναυλωμένα στην Αγγλική Thomson Cruises (που ανήκει στον Όμιλο της TUI). Τρία από τα πλοία της Louis εκτελούν κρουαζιέρες από τον Πειραιά, τρία από τη Γένοβα/Μασσαλία και ένα από την Κύπρο. Αποτελώντας ένα ραγδαία αναπτυσσόμενο επιχειρηματικό οργανισμό και με σεβασμό στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις των φιλοξενούμενων του, ο Όμιλος Louis προσφέρει καθημερινά σταθερή ποιότητα υψηλών υπηρεσιών, σε χιλιάδες επισκέπτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου