Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Μισθοφόροι από την ΜΥ(Κ)Α, φρουροί πλοίων στη Σομαλία

Εντολή του Υπουργού Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας κ. Γιάννη Διαμαντίδη για διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης: Με αφορμή το περιεχόμενο σημερινού δημοσιεύματος της εφημερίδας «ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ», που αφορά στη συμμετοχή ανδρών της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος σε επιχειρήσεις συνοδείας πλοίων στη Σομαλία, ο Υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας κ. Γιάννης Διαμαντίδης έδωσε εντολή στον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχο κ. Αθανάσιο Μπούσιο όπως αρμοδίως διενεργηθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση προκειμένου ενδελεχώς διερευνηθεί το περιεχόμενο του ως άνω δημοσιεύματος. Το δημοσίευμα που υπογράφει η Αλεξάνδρα Τζαβέλα έχει ως εξης: Σε δεξαμενή μισθοφόρων έχει μετατραπεί η Μονάδα Υποβρύχιων Καταστροφών.
Διαβάστε περισσότερα:
=============================================================
Σχόλιο: Σημεία των καιρών ή αποτέλεσμα της αποσάθρωσης, της απαξίωσης & της διαλυτικής κατάστασης που επικρατούν στο Λ.Σ από τα πρόσφατα πειράματα & παλινωδίες??
Τόσοι πολλοί άνθρωποι σε τόσο λίγο χρόνο, τόσα πολλά λάθη, είναι αδύνατο να ξανακάνουν!!
Με θαλασσινούς χαιρετισμούς,
Exantas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου