Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Αδειούχος… από τις 15 Δεκεμβρίου ο Αρχηγός του Λιμενικού

Αναχωρεί με άδεια και …αποχωρεί από το Λιμενικό Σώμα ο παραιτηθείς από τις 8 Οκτωβρίου 2010 Αρχηγός Λ.Σ. Αθανάσιος Μπούσιος. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο αντιναύαρχος ζήτησε και έλαβε άδεια απουσίας η οποία αρχίζει από στις 15 Δεκεμβρίου. Υπενθυμίζεται ότι ο Υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας Γιάννης Διαμαντίδης, είχε κάνει αποδεκτή την παραίτηση του κ. Μπούσιου, παρακαλώντας τον να παραμείνει στη θέση του μέχρι την επιλογή του διαδόχου του.

Αν και μέσα στην εβδομάδα θα συνέλθει το ΚΥΣΕΑ, ωστόσο εκτιμάται ότι δεν πρόκειται να λάβει απόφαση για τοποθέτηση νέου Αρχηγού στο Λιμενικό καθώς μέχρι στιγμής μόνον ο υπαρχηγός Λ.Σ. Σούλης μπορεί να καταλάβει τη θέση. Ενώ από 1ης Ιανουαρίου, στο «παιχνίδι» εισέρχονται και οι Φουστάνος, Μαγιάτης, Μπουρνιάς και Βαλεργάκης.

Ο κ. Φουστάνος συγκεντρώνει την αποδοχή της πλειοψηφίας των Λιμενικών, - σύμφωνα με εσωτερικές εκτιμήσεις - ωστόσο κανείς δεν μπορεί να προκαταλάβει την απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή, ο οποίος μέχρι τότε θα έχει και με τη «βούλα» τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην επιλογή του Αρχηγού. Υπενθυμίζεται ότι αναμένεται να ψηφιστεί στη Βουλή το τέταρτο κατά σειρά νομοσχέδιο το οποίο αφορά στη ρύθμιση θεμάτων του Λιμενικού και το οποίο αυτές τις μέρες βρίσκεται στη διαβούλευση.


Σχόλιο:  Χαράς ευαγγέλια... για τον κ. Σούλη ο οποίος για τουλάχιστον 15 ημέρες, θα υπογράφει ως Αρχηγός χωρίς να είναι Αρχηγός καθώς μάλλον δεν θα γίνει ποτέ Αρχηγός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου