Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Η ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΣΤΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΤΟΥ LOUIS MAJESTY

Ταλέντο, μουσική, ομορφιά και κέφι σε μια ειδική βραδιά εν πλω, αποκλειστικά το Σάββατο 9 Απριλίου στο Louis Majesty, το πιο σύγχρονο και επιβλητικό πλοίο της Louis Hellenic Cruises. Η καταξιωμένη και ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό, Καίτη Γαρμπή, θα «ντύσει» μελωδικά το ταξίδι στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, δίνοντας «λάμψη» και γοητεία στο πρόγραμμα ψυχαγωγίας του κρουαζιερόπλοιου.
Οι τυχεροί που θα ταξιδέψουν σε αυτή τη μοναδική κρουαζιέρα, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν πολλές από τις γνωστές επιτυχίες της δημοφιλούς τραγουδίστριας με τη συνοδεία πολυμελούς ορχήστρας στο “Palace Theatre”, το αμφιθεατρικό θέατρο παραστάσεων που διαθέτει το πλοίο.


Παράλληλα, οι επιβάτες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία της εν πλω φιλοξενίας και της ποιότητας υπηρεσιών σε προσιτή τιμή. Ουσιαστικά, αποτελεί μια νέα πρόταση και επιλογή διακοπών, που τα συνδυάζει όλα: αυθεντική και ζεστή φιλοξενία, χαλάρωση, διασκέδαση, άψογη εξυπηρέτηση, εξαιρετικοί προορισμοί, μία ανεπανάληπτη ταξιδιωτική εμπειρία. Είναι ένα ταξίδι σε μία θάλασσα που είναι σίγουρο ότι θα χαρίσει υπέροχες αναμνήσεις.

Από την 1η Απριλίου έως τις 2 Νοεμβρίου 2011 το LOUIS MAJESTY θα εκτελεί 5 ήμερες / 4 νύχτες και 4ήμερες / 3 νύχτες κρουαζιέρες από τον Πειραιά. Στις 4ήμερες / 3νύχτες κρουαζιέρες θα ξεκινά κάθε Παρασκευή από τον Πειραιά και οι προορισμοί που προσεγγίζει, περιλαμβάνουν τη Μύκονο, το Κουσάντασι (Αρχαία Έφεσος), την Πάτμο, το Ηράκλειο Κρήτης και τη Σαντορίνη. Οι 5ήμερες / 4 νύχτες κρουαζιέρες ξεκινούν επίσης από Πειραιά από τις 4 Απριλίου και κάθε Δευτέρα με προορισμούς τη Μύκονο, το Κουσάντασι (Αρχαία Έφεσος), την Πάτμο, τη Ρόδο, το Ηράκλειο Κρήτης και τη Σαντορίνη.

Το νέας γενιάς κρουαζιερόπλοιο μπορεί να φιλοξενήσει 1.937 επιβάτες στις 732 άνετες καμπίνες και σουίτες του, 482 από τις οποίες είναι εξωτερικές. Το M/V Louis Majesty διαθέτει εννέα καταστρώματα, πέντε χώρους εστίασης, επτά μπαρ και σαλόνια, έξι ανελκυστήρες, τρεις πισίνες, κέντρο Spa υγείας και ομορφιάς, αμφιθεατρικό show lounge, μεγάλο καζίνο, βιβλιοθήκη και πολλούς άλλους κοινόχρηστους χώρους.
Προφίλ Ομίλου

Ο Όμιλος Louis είναι ένας από τους μεγαλύτερους τουριστικούς ομίλους στην περιοχή της Μεσογείου. Με παράδοση 76 ετών στο χώρο του τουρισμού, ο Όμιλος Louis διαθέτει 19 ξενοδοχεία τεσσάρων και πέντε αστέρων στην Ελλάδα και την Κύπρο, συμπεριλαμβανομένου του Hilton Park στη Λευκωσία, ενώ το deluxe boutique hotel Mykonos Theoxenia είναι μέλος της αλυσίδας “Design Hotels”. Ο Όμιλος Louis διαθέτει επίσης 10 κρουαζιερόπλοια από τα οποία τα δύο είναι ναυλωμένα στην Αγγλική Thomson Cruises (που ανήκει στον Όμιλο της TUI). Τέσσερα από τα πλοία της Louis εκτελούν κρουαζιέρες από τον Πειραιά, τρία από τη Γένοβα/Μασσαλία και ένα από την Κύπρο. Αποτελώντας ένα ραγδαία αναπτυσσόμενο επιχειρηματικό οργανισμό και με σεβασμό στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις των φιλοξενούμενων του, ο Όμιλος Louis προσφέρει καθημερινά σταθερή ποιότητα υψηλών υπηρεσιών, σε χιλιάδες επισκέπτες.

3 σχόλια:

  1. Ωραία διαφήμιση.

    Στα πλαίσια της διαφάνειας, θα μπορούσατε να μας απαντήσετε πόσα εισπράττετε κάθε μήνα για τη διαφήμιση της εταιρείας LOUIS στο blog σας; Επίσης θα ήθελα τη γνώμη σας για το αν είναι συμβατή η ιδιότητά σας του ναυτιλιακού συντάκτη με τέτοιου είδους "υπηρεσίες";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φυσικά και μπορώ να απαντήσω ανώνυμη συνάδελφε. Από την Εταιρία αυτή ποτέ δεν θα καταδεχόμουν να ζητήσω διαφήμιση για το blog μου. Άργησες μάλιστα να δεις ότι τη διαφημίζω. Αν κοιτάξεις στην κορυφή του blog θα δεις ότι εδώ και μερικους μήνες, έφτιαξα δική μου διαφήμιση για τη συγκεκριμένη εταιρία. Και μπορεί να σου φαίνεται απίστευτο, όμως η αλήθεια είναι ότι με τον τρόπο αυτό δίνω μια διέξοδο οικονομική για όσους αναγνώστες μου θέλουν να κάνουν ποιοτικές διακοπές. Παράλληλα στηρίζω τη μοναδική εταιρία που επιμένει να διατηρεί την Ελληνική σημαία σε πλοία της και να δίνει ψωμί σε Έλληνες, ναυτικούς, εμπόρους, υπαλλήλους της αγοράς κλπ. Έπρεπε να ήσουν χθες 3 Απριλίου 2011 στη Σαντορίνη και στη Πάτμο όταν 1300 επιβάτες του LOUIS MAJESTY αποβιβάστηκαν στην Πάτμο και στη Σαντορίνη. Δυστυχώς οι καταστηματάρχες δεν έχουν ανοίξει ακόμα τα καταστήματά τους, αλλά προσωπικά μόνο στη Σαντορίνη χάλασα 100 ευρώ για δώρα και αναμνηστικά. Μέχρι και μία πέτρα λάβας αγόρασα, για να θυμάμαι πάντα πως είναι η ψυχή ορισμένων συναδέλφων και κυρίως αποτυχημένων πολιτών που πρόσκεινται σε αρρωστημένους κομματικούς χώρους, χώρους που μόνον ζημιά και αδελφοκτονία προσφέρουν σ' αυτή τη χώρας. Μαζί μου φυσικά ήταν και άλλοι συνάδελφοι δημοσιογράφοι οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΛΟΥΗΣ για να γνωρίσουμε το καινούριο πλοίο της που έστω και με σημαία Μάλτας, έδωσε δουλειά σε Έλληνες ναυτικούς. Αν θυμάσαι όμως, ούτε το ZENITH έχει Έλληνες ναυτικούς, ούτε τα ROPAX.
    Καλή συνέχεια στο μαυροψυχισμένο έργο σου.
    Θεοδοσία Κοντζόγλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://nextok.blogspot.com/2011/04/nextok.html

    Αν μέχρι τώρα δεν είδατε τις απαντήσεις μου, θα τις δείτε - ελπίζω - στον πιο πάνω σύνδεσμο.

    Επίσης, σας έκανα τη χάρη, να σας αναρτήσω τη παρατήρηση αν και κρύβεστε πίσω από την ανωνυμία. Αν προσέξετε όμως, αρχή του nextok είναι να μην δημοσιεύει ανώνυμα σχόλια. Εάν λοιπόν είστε μπλόκερ, δεν έχετε παρά να υπογράψετε με το όνομα σας. Θα μπορούσα κι εγώ να κρύβομαι πίσω από το nextok αλλά δεν το κάνω γιατί έχω το θάρρος της γνώμης μου. Εσας τι σας λείπει και δεν τολμάτε να μιλήσετε χωρίς να κρύβεστε πίσω από φούστα;
    Θεοδοσία Κοντζόγλου
    Καλό Πάσχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου