Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2011

Η ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΣΤΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΤΟΥ LOUIS MAJESTY

Ταλέντο, μουσική, ομορφιά και κέφι σε μια ειδική βραδιά εν πλω, αποκλειστικά το Σάββατο 9 Απριλίου στο Louis Majesty, το πιο σύγχρονο και επιβλητικό πλοίο της Louis Hellenic Cruises. Η καταξιωμένη και ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό, Καίτη Γαρμπή, θα «ντύσει» μελωδικά το ταξίδι στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, δίνοντας «λάμψη» και γοητεία στο πρόγραμμα ψυχαγωγίας του κρουαζιερόπλοιου.
Οι τυχεροί που θα ταξιδέψουν σε αυτή τη μοναδική κρουαζιέρα, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν πολλές από τις γνωστές επιτυχίες της δημοφιλούς τραγουδίστριας με τη συνοδεία πολυμελούς ορχήστρας στο “Palace Theatre”, το αμφιθεατρικό θέατρο παραστάσεων που διαθέτει το πλοίο.


Παράλληλα, οι επιβάτες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία της εν πλω φιλοξενίας και της ποιότητας υπηρεσιών σε προσιτή τιμή. Ουσιαστικά, αποτελεί μια νέα πρόταση και επιλογή διακοπών, που τα συνδυάζει όλα: αυθεντική και ζεστή φιλοξενία, χαλάρωση, διασκέδαση, άψογη εξυπηρέτηση, εξαιρετικοί προορισμοί, μία ανεπανάληπτη ταξιδιωτική εμπειρία. Είναι ένα ταξίδι σε μία θάλασσα που είναι σίγουρο ότι θα χαρίσει υπέροχες αναμνήσεις.

Από την 1η Απριλίου έως τις 2 Νοεμβρίου 2011 το LOUIS MAJESTY θα εκτελεί 5 ήμερες / 4 νύχτες και 4ήμερες / 3 νύχτες κρουαζιέρες από τον Πειραιά. Στις 4ήμερες / 3νύχτες κρουαζιέρες θα ξεκινά κάθε Παρασκευή από τον Πειραιά και οι προορισμοί που προσεγγίζει, περιλαμβάνουν τη Μύκονο, το Κουσάντασι (Αρχαία Έφεσος), την Πάτμο, το Ηράκλειο Κρήτης και τη Σαντορίνη. Οι 5ήμερες / 4 νύχτες κρουαζιέρες ξεκινούν επίσης από Πειραιά από τις 4 Απριλίου και κάθε Δευτέρα με προορισμούς τη Μύκονο, το Κουσάντασι (Αρχαία Έφεσος), την Πάτμο, τη Ρόδο, το Ηράκλειο Κρήτης και τη Σαντορίνη.

Το νέας γενιάς κρουαζιερόπλοιο μπορεί να φιλοξενήσει 1.937 επιβάτες στις 732 άνετες καμπίνες και σουίτες του, 482 από τις οποίες είναι εξωτερικές. Το M/V Louis Majesty διαθέτει εννέα καταστρώματα, πέντε χώρους εστίασης, επτά μπαρ και σαλόνια, έξι ανελκυστήρες, τρεις πισίνες, κέντρο Spa υγείας και ομορφιάς, αμφιθεατρικό show lounge, μεγάλο καζίνο, βιβλιοθήκη και πολλούς άλλους κοινόχρηστους χώρους.
Προφίλ Ομίλου

Ο Όμιλος Louis είναι ένας από τους μεγαλύτερους τουριστικούς ομίλους στην περιοχή της Μεσογείου. Με παράδοση 76 ετών στο χώρο του τουρισμού, ο Όμιλος Louis διαθέτει 19 ξενοδοχεία τεσσάρων και πέντε αστέρων στην Ελλάδα και την Κύπρο, συμπεριλαμβανομένου του Hilton Park στη Λευκωσία, ενώ το deluxe boutique hotel Mykonos Theoxenia είναι μέλος της αλυσίδας “Design Hotels”. Ο Όμιλος Louis διαθέτει επίσης 10 κρουαζιερόπλοια από τα οποία τα δύο είναι ναυλωμένα στην Αγγλική Thomson Cruises (που ανήκει στον Όμιλο της TUI). Τέσσερα από τα πλοία της Louis εκτελούν κρουαζιέρες από τον Πειραιά, τρία από τη Γένοβα/Μασσαλία και ένα από την Κύπρο. Αποτελώντας ένα ραγδαία αναπτυσσόμενο επιχειρηματικό οργανισμό και με σεβασμό στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις των φιλοξενούμενων του, ο Όμιλος Louis προσφέρει καθημερινά σταθερή ποιότητα υψηλών υπηρεσιών, σε χιλιάδες επισκέπτες.