Τρίτη 26 Απριλίου 2011

"ΑΣΤΟΧΗΣΕ" ΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΚΑΝΟ

Βλάβη φαίνεται να παρουσίασε το κανό του Πρωθυπουργού  με αποτέλεσμα ο κ. Παπανδρέου να ζήσει μια μικρή περιπέτεια κατά τη διάρκεια των ολιγοήμερων πασχαλινών διακοπών του στην Ύδρα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του έντυπου αλλά και του ηλεκτρονικού τύπου ο κ. Παπανδρέου συνάντησε σφοδρή κακοκαιρία ενώ κωπηλατούσε στα ανοικτά της Ύδρας.

Φυσικά τον Πρωθυπουργό συνόδευαν πλωτά του Λιμενικού και έτσι ο κ. Παπανδρέου παρελήφθη
ενώ το κίτρινο κανώ του ρυμουλκήθηκε στο νησί από περιπολικό.
Ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος αντιναύαρχος Κωνσταντίνος Σούλης δήλωσε σε καθημερινή εφημερίδα: "Από τη Μεγάλη Πέμπτη είχαμε στείλει άνδρες της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος μαζί με φουσκωτό σκάφος στο πλαίσιο των ειδικών μέτρων φρούρησης κατά τη διάρκεια της παραμονής του πρωθυπουργού στην Ύδρα. Το κανό του πρωθυπουργού μεταφέρθηκε από σκάφος του Λ. Σ. προφανώς για λόγους φύλαξής του. Οι άνδρες του Λιμενικού πήραν μαζί τους το κανό για να μην το χάσουν στη θάλασσα".

Αποδοκιμασίες

Αν όμως ο Πρωθυπουργός "διασώθηκε" από τα στελέχη του Λιμενικού κατά την απρόσμενη θαλασσινή του περιπέτεια, στη στεριά τα πράγματα ήταν πολύ πιο δύσκολα.   Όπως έγινε γνωστό, "αντάρτες" πιστοί, είχαν προετοιμαστεί για να αποδοκιμάσουν τον κ. Παπανδρέου και τα μέλη της κυβέρνησης που θα τον συνόδευαν το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής κατά την ακολουθία του Επιταφίου.  Αναγκαστικά και προκειμένου να μην βρεθεί ο Πρωθυπουργός αντιμέτωπος με μαζικές αποδοκιμασίες, το πρόγραμμα άλλαξε την τελευταία στιγμή και αντί της κεντρικής εκκλησίας που είχε επιλεγεί, ο κ. Παπανδρέου, τα μέλη της οικογένειάς του και όσοι τον συνόδευαν, κατέληξαν σε άλλη εκκλησία.

 **    **   **   **   **

AQUARELA CREPA CAFFE

Τεράστια ποικιλία γεύσεων,
ολόφρεσκες πρώτες ύλες, γενναιόδωρες ποσότητες.
Γλυκό του κουταλιού, brownies, σουφλέ σοκολάτας,
βάφλες, τυρόπιτα, κασερόπιτα…
οι πειρασμοί συνεχίζονται ακάθεκτοι
και το παιχνίδι καλά κρατεί και στα επιπλέον…

Ζεστή διακόσμηση,
υποβλητικός φωτισμός
 και ατμοσφαιρική μουσική.
 Γιατί η κρέπα θέλει την ατμόσφαιρα της.

 ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ του NEXTOK:

Απλά πείτε ότι είστε αναγνώστες του NEXTOK και αμέσως θα έχετε ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ έκπτωση

Για delivery
Δείτε περισσότερα: http://nextok.blogspot.com/2011/01/aquarela-crepa-cafe-48-156-18453-211.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου