Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΣ... Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ - ΔΕΧΘΗΚΕ ΑΥΓΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ (βίντεο)

Αυγό στο κεφάλι δέχθηκε ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Μανώλης Όθωνας και μάλιστα τη στιγμή που έκανε δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ του Ρεθύμνου με αποτέλεσμα το γεγονός να καταγραφεί από τα τηλεοπτικά συνεργεία.

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής ενώ ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη παρευρισκόνταν στον 1ο Συμμετοχικό Αγώνα Διάθλου τον οποίο  διοργάνωσε ο Δήμος Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές η γυναίκα που επιτέθηκε στον Υφυπουργό είναι Κύπρια ενώ όπως φώναξε κατά τη στιγμή του επισοδείου, αφορμή υπήρξε το γεγονός ότι ο κ. Όθωνας ψήφισε το με αρνητικές επιπτώσεις για τη Παιδεία μνημόνιο. 


Οι παρευρισκόμενοι αστυνομικοί - κατόπιν εορτής - συνέλαβαν την άγνωστη γυναίκα η οποία οδηγήθηκε στο Αστυνομικό τμήμα Ρεθύμνου.

Αμέσως μετά ο Υφυπουργός δήλωσε: " Έχω πει κατ' επανάληψη ότι κατανοώ και τη διαμαρτυρία και την αγωνία και την ανασφάλεια που έχει ένα μεγάλο κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας κάτω από αυτές τις συνθήκες.  Όμως αυτά δεν αφορούν σε καμία περίπτωση την εκδήλωση διαμαρτυρίας ή οργής της πραγματικά πληττόμενης κοινωνίας και των ανθρώπων που περνάν δύσκολα.  Μία κυρία άγνωστη στήνεται και περιμένει να κάνω δηλώσεις ένα χάπενγκ και ένα σόου.  Τα σχόλια δικά σας..."

*** *** *** *** *** ***
 ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, αφήστε το σχόλιό σας κάτω από το κείμενο
*** *** *** *** *** ***

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου