Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Αδιαφορεί το Δημόσιο (Υπουργείο Ανάπτυξης) στην επιστροφή παράνομων επιδομάτων!

Ψηφίστε στην δημοσκόπηση παραπλεύρως και στο ερώτημα:  Πρέπει το Δημόσιο να εκπροσωπηθεί στη δίκη εφοπλιστή που έλαβε οικογενειακό επίδομα χιλιάδων ευρώ με εικονικές ναυτολογήσεις;


Υπενθυμίζεται ότι στις 18 Ιανουαρίου 2012 θα εκδικαστεί στον Πειραιά η δίκη εφοπλιστή και ενός λιμενικού.

Ο πρώτος κατηγορείται ότι εισέπραξε μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ από τον ΕΛΟΕΝ (Ειδικός Λογαριασμός Οικογενειακού Επιδόματος Ναυτικών) χωρίς βέβαια να είναι ναυτικός - τουλάχιστον τα τελευταία περίπου 10 χρόνια.  Ενώ βεβαίως ο ίδιος δεν ταξίδευε, ωστόσο "ταξίδευε" το ναυτικό του φυλλάδιο, κάτι που ο Νόμος το απαγορεύει και μάλιστα προβλέπει ποινή φυλάκισης δύο ετών χωρίς αναστολή.


Για να "ταξιδέψει" όμως το Ναυτικό Φυλλάδιο του εφοπλιστή, κάποιος λιμενικός βοήθησε μέσα από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά.

Όλως περιέργως όμως, το Δημόσιο, δεν εκπροσωπήθηκε στην πρώτη ημέρα της δίκης.

Δηλαδή από τις συντάξεις των 300 ευρώ κόβουν για να "σώσουν" τη χώρα, αλλά από τον εφοπλιστή που εισέπραξε παράνομα τα οικογενεικά επιδόματα χιλιάδων ευρώ, δεν ενδιαφέρονται να τα πάρουν πίσω!  Γι αυτό και στο δικαστήριο δεν υπήρχε πολιτική αγωγή.

Ήταν όμως εκεί ο τότε Υπολιμενάρχης ο οποίος εκφωνήθηκε μάλιστα από την πρόεδρο του Δικαστηρίου ως Μαρτυρας υπεράσπισης όπως και άλλοι λιμενικοί!

Ωραίο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου