Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Κόρη και Κόμμα γεννάει ο Καμμένος

Περιμένει το πέμπτο του παιδί ενώ ετοιμάζει πολιτική κίνηση
Γιάννης Μανώλης: Ναι στον Πάνο Καμμένο όλοι οι αντιμνημονιακοί

Γεννητούρια αναμένει προσεχώς η οικογένεια του πρώην Υφυπουργού Ναυτιλίας Πάνου Καμμένου.  Σύμφωνα με πληροφορίες η κ. Έλενα Τζούλη, σύζυγος του ανεξάρτητου βουλευτή διανύει τις τελευταίες ημέρες της κύησης της πρώτης κόρης του ζεύγους.


Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Καμμένος διαθέτει αρκετό από το χρόνο του για τα παιδιά του κάτι που έκανε ακόμα και όταν ήταν υφυπουργός.  Το γεγονός όμως ότι περιμένει κόρη μετά από τέσσερις γιους του δίνει περισσότερη χαρά ενώ οι φίλοι του τις τελευταίες ημέρες έχουν ανάψει φωτιές στο διαδίκτυο εν αναμονή της εξαγγελίας νέας πολιτικής κίνησης από τον τέως υφυπουργό.

Ο παραιτηθείς από τη βουλευτική έδρα της Ν.Δ., Γιάννης Μανώλης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM απάντησε ξεκάθαρα ότι θα προσχωρήσει στην παραπάνω πολιτική κίνηση του Πάνου Καμμένου ενώ και αρκετοί από τους διαγραφέντες βουλευτές του τελευταίου 24ώρου φαίνεται να έχουν λάβει την ίδια απόφαση.

*** *** *** *** *** ***
Σας ευχαριστούμε που μας διαβάζετε. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, αφήστε το σχόλιό σας κάτω από το κείμενο. Γράφετε μόνον στην ελληνική γλώσσα. Μη χρησιμοποιείται γκρίγκλις και κεφαλαία.
*** *** *** *** *** ***

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου