Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Ερανο για τους μαθητές της Ελίκης πραγματοποιεί η Ένωση Συντακτών

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Λευκωσία

Το διοικητικό συμβούλιο της Ενωσης Συντακτών Κύπρου αποφάσισε τη διενέργεια εράνου προς ενίσχυση των 80 και πλέον μαθητών του δημοτικού σχολείου Ελίκης Διακοπτού, στην Ελλάδα.

«Σ΄ αυτές τις δύσκολες ώρες για τον Ελληνισμό αισθανόμαστε ότι έχουμε χρέος ιερό να συνδράμουμε με όλες μας τις δυνάμεις τους δοκιμαζόμενους αδελφούς Ελλαδίτες, ιδιαίτερα δε τους μαθητές και όλους τους νέους» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΣΚ.

Στον έρανο καλούνται να εισφέρουν οι δημοσιογράφοι, αλλά και όσοι άλλοι το επιθυμούν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση το δημοτικό σχολείο Ελίκης είναι υιοθετημένο από την Ενωση εδώ και χρόνια.

Ο έρανος θα διαρκέσει μέχρι και την πρώτη εβδομάδα του Μάρτη και οι εισφορές θα γίνονται στους χώρους εργασίας των δημοσιογράφων, δηλαδή στις εφημερίδες και στα κτίρια των ηλεκτρονικών μέσων μαζικής επικοινωνίας.

Οσοι πολίτες επιθυμούν να συνδράμουν την προσπάθεια της ΕΣΚ μπορούν να το πράττουν απευθυνόμενοι στα γραφεία της Ένωσης στη Λευκωσία, λεωφόρος ΡΙΚ 12, 2120, Αγλαντζιά στο τηλέφωνο 22446090.

Πηγή: Φιλελεύθερος








*** *** *** *** *** ***
Σας ευχαριστούμε που μας διαβάζετε. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, αφήστε το σχόλιό σας κάτω από το κείμενο. Γράφετε μόνον στην ελληνική γλώσσα. Μη χρησιμοποιείται γκρίγκλις και κεφαλαία.
*** *** *** *** *** ***

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου