Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

"Τρομοκρατείστε τους πολίτες για να εκλεγεί ο Σαμαράς..." είναι η εντολή της Διοίκησης


Τρομοκρατούν λυσσαλέα τους πολίτες 
καταδικάζοντας τις επενδύσεις και την
ανάπτυξη για να εκλεγεί ο Σαμαράς

Εντολή να μη χορηγούν τα εγκεκριμένα δάνεια στους πολίτες και τους επιχειρηματίες έλαβαν πριν από μερικά 24ωρα οι διευθυντές όλων των υποκαταστημάτων συγκεκριμένου τραπεζικού οργανισμού.  Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του nextok.blogspot.com οι διευθυντές κλήθηκαν εσπευσμένα από τη Διοίκηση της τράπεζας στα κεντρικά γραφεία.  Εκεί τους δόθηκε προφορικά η εντολή να σταματήσουν άμεσα τη χορήγηση ακόμα και των μικρότερων δανείων αλλά το χειρότερο είναι ότι σε όλους έγινε η ακόλουθη υπόδειξη:  Θα επικαλεστείτε το γεγονός ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια εκλογική αναμέτρηση όπου εάν τη πρώτη θέση στη προτίμηση των ψηφοφόρων πάρει ο Τσίπρας, τότε η Ελλάδα θα βγει από την ευρωζώνη και το ευρώ και δεν θα είναι εφικτή καμία δανειοδότηση για άγνωστο χρονικό διάστημα. 

Το γεγονός μπορούν να το επιβεβαιώσουν όλοι οι υποψήφιοι δανειολήπτες οι οποίοι χωρίς καμία εξήγηση ενημερώθηκαν τις τελευταίες ώρες ότι δεν θα λάβουν το εγκεκριμένο δάνειο πριν  από τις 17 Ιουνίου ενώ ενδέχεται μάλιστα να μην δανειοδοτηθούν τελικά έστω κι αν έχουν λάβει έγκριση δεδομένου ότι πληρούν όλες τις προϋποθέσεις.  Στη πλειοψηφία τους πάντως ενημερώθηκαν ότι το πρόβλημα προκύπτει από το ενδεχόμενο και το φόβο να αποκλειστεί από τη πρωθυπουργία ο Αντώνης Σαμαράς.


Είναι προφανές ότι η ενέργεια αυτή δεν έγινε ερήμην της Συγγρού.


*** *** *** *** *** ***
 Σας ευχαριστούμε που μας διαβάζετε.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, αφήστε το σχόλιό σας κάτω από το κείμενο.
 Γράφετε μόνον στην ελληνική γλώσσα.
Μη χρησιμοποιείτε γκρίγκλις και κεφαλαία.

*** *** *** *** *** ***

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου