Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Πάρε την απώλεια βάρους σου σε ...χρυσάφι

Με χρυσό θα πληρώνει το Ντουμπάι όσους καταφέρουν να χάσουν τουλάχιστον δύο κιλά μέσα σε διάστημα ενός μήνα.


Οι αρχές της χώρας προσφέρουν στους κατοίκους 2 γραμμάρια καθαρού χρυσού αν δώσουν μάχη με το ψυγείο τους και την κερδίσουν.

Πρόκειται για διαγωνισμό με θέμα «Το βάρος σας σε χρυσάφι», ο οποίος χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση του Ντουμπάι με σκοπό να προάγει τον υγιεινό τρόπο ζωής και την άθληση.

Οι κανόνες του διαγωνισμού γίνονται ακόμη πιο ελκυστικοί για όσους συνεχίσουν τη δίαιτα και μετά τα 2 κιλά αφού θα κερδίζουν ένα γραμμάριο χρυσού για κάθε επιπλέον κιλό που θα χάνουν.

Στον διαγωνισμό δεν υπάρχει όριο για το πόσο χρυσό μπορεί κανείς να κερδίσει αδυνατίζοντας ωστόσο οι γιατροί συνιστούν ότι η υγιής απώλεια βάρους κυμαίνεται μεταξύ των 4-8 κιλών το μήνα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή από σήμερα, Παρασκευή στα κατά τόπους πάρκα όπου θα ζυγιστούν από επαγγελματίες διατροφολόγους. Ο διαγωνισμόςλήγει στις 16 Αυγούστου.



*** *** *** *** *** ***
 Σας ευχαριστούμε που μας διαβάζετε. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, αφήστε το σχόλιό σας κάτω από το κείμενο. Γράφετε μόνον στην ελληνική γλώσσα. Μη χρησιμοποιείτε γκρίγκλις και κεφαλαία.
*** *** *** *** *** ***

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου