Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ ΒΛΑΒΗ ΕΠΙΒΑΤΗΓΟΥ ΠΛΟΙΟΥ

Προσπάθησε να αποκρύψει ο πλοίαρχος του Χάι Σπιντ 3 τη βλάβη που παρουσιάστηκε στο σκάφος όταν κατέπλευσε με 65 λεπτά καθυστέρηση στο λιμάνι της Σαντορίνης. Η βλάβη στη Νο «1» μηχανή εντοπίστηκε από κλιμάκιο της Επιθεώρησης Εμπορικών Πλοίων ενώ ο πλοίαρχος ισχυρίστηκε ότι απλά είχε μειώσει την ταχύτητά του λόγω υπερθέρμανσης της ίδιας μηχανής.

Σύμφωνα με το Υπ. Ναυτιλίας η εταιρία υπέβαλε το αίτημα να συνεχιστεί ο πλους με τις τρεις μηχανές και με 68 επιβάτες με προορισμό την Ιο και 367 επιβάτες με προορισμό τον Πειραιά.

Το αίτημα εξετάζεται.

1 σχόλιο:

  1. Αστεία πράγματα για την επιθεώρηση εμπορικών πλοίων και τον νηογνώμονα!!!

    Από παλαιών ετών κάνουν τα στραβά μάτια στους πλοιοκτήτες και άμα γίνει καμμία "στραβή".. τότε θα φταίει ο...Καπετάνιος!!!

    Εμένα μου είχαν δώσει "άδεια απόπλου"η Ε.Ε.Π. να ταξιδέψω με τρείς μηχανές (η τέταρτη σε αχρηστία) από Γιβραλτάρ μέχρι το ...Βιετνάμ!!!!

    Σαν να λέμε, "ΠΕΡΑΜΑ - ΠΑΛΟΥΚΙΑ"!!!

    Δεν αλλάζουν οι κύριοι αυτοί, με καμμία δύναμη, από αρχαιοτάτων εποχών μέχρι και σήμερα...αλλά και για χρόνια πολλά ακόμη.

    καπετάν Γιάννης Εμμ.Νομικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου