Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

Αντε να βάλουν και οι εργαζόμενοι της ΕΑΒ το χέρι στη τσέπη...

Αντε να βάλουν και οι εργαζόμενοι της ΕΑΒ το χέρι στη τσέπη...
Την εφοδιαστική και τεχνική υποστήριξη των ιπτάμενων μέσων του Λιμενικού Σώματος ανέλαβε από σήμερα η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ). Τη σχετική συμφωνία υπέγραψαν ο υπουργός Ναυτιλίας Αναστάσης Παπαληγούρας και ο Διευθύνον Σύμβουλος της ΕΑΒ Αναστάσιος Φιλιππάκης. Να σημειωθεί ότι καθηλωμένα λόγω βλάβης βρίσκονταν εδώ και μήνες τα πέντε από τα 7 αεροσκάφη και τα 5 από τα έξι ελικόπτερα. Η σύμβαση έχει διάρκεια μέχρι το τέλος του 2013.
-=-=-=-=
Προφανώς τώρα θα πρέπει να προκηρυχθεί μειοδοτικός διαγωνισμός ώστε να βρεθεί ΓΕΡΑΝΟΣ αλλά και ΝΤΑΛΙΚΕΣ για να μεταφέρουν τα ελικόπτερα και αεροσκάφη του Λ.Σ. στην ΕΑΒ. Και φυσικά να ευχηθούμε να μη μετατραπεί ο προαύλιος χώρος της ΕΑΒ σε μουσείο Ιπτάμενων Μέσων του Λ.Σ.!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου