Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΦΕΡΟΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΩΝ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ«Καμμένη γη»στο Λιμενικό, σύμφωνα με τον Χρυσοχοϊδη Σύνταξη : Θεοδοσία Κοντζόγλου Οικτρή και απογοητευτική εμφάνισε την εικόνα του Λιμενικού Σώματος ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σε συνέντευξη Τύπου. Ο υπουργός ανέφερε χαρακτηριστικά ότι δεκάδες λιμενικοί υπηρετούν σε λιμεναρχεία της Θεσσαλονίκης, του Βόλου και της Στυλίδας ξεπερνώντας τον προβλεπόμενο αριθμό θέσεων, τη στιγμή που «στενάζουν» από έλλειψη προσωπικού λιμεναρχεία ευαίσθητων περιοχών όπως της Μυτιλήνης, της Πάτρας, της Ηγουμενίτσας που έχουν σοβαρά προβλήματα με την λαθρομετανάστευση. Περισσότερα : http://atticapress.gr/newsroom/politics/2995-2009-12-18-09-46-23.html

3 σχόλια:

  1. Ο κ. ΥΠΡΟΠΟ βεβαίως και διαπίστωσε την υπεράριθμη στελέχωση των Υπηρεσιών της Β. Ελλάδας και εμφάνισε ως οικτρή και απογοητευτική την εικόνα του Λ.Σ (της νέας ακτοφυλακής/συνοριοφυλακής). Μπήκε όμως στον κόπο να διαπιστώσει και να ονοματίσει ποιοί ευθύνονται για την κατάντια αυτήν? Ας κοιτάξει λίγο το πρόσφατο παρελθόν και να μας ενημερώσει:
    1. Πότε οι φυσικές ηγεσίες επιλέχτηκαν με αξιοκρατικά και όχι με κομματικά κριτήρια?
    2. Πότε οι επιλογές των Κλαδαρχών, Διευθυντών και λοιπών "τιτλούχων" δεν γίνονταν με τα ίδια πιο πάνω κριτήρια?
    3. Πόσοι υπηρετούσαν στην Β. Ελλάδα πριν την κυβερνητική αλλαγή του Μαρτίου 2004? Ποιός τους "τακτοποίησε"?
    4. Μπορούσαν οι Ηγεσίες να εφαρμόσουν την σχετική νομοθεσία και να κατανείμουν το προσωπικό ανάλογα με τις πραγματικές ή προβλεπόμενες ανάγκες των Υπηρεσιών? Όσοι το τόλμησαν ....καρατομήθηκαν κ. Υπουργέ και ....κοντός ψαλμός.... το σκηνικό αλλά ίσως σε άλλη γεωγραφική περιοχή, θα επαναληφθεί, επειδή ζούμε στην χώρα της "φαιδράς πορτοκαλέας", της αδιαφάνειας, της πελατειακής σχέσης και της επιλεκτικής εφαρμογής των νόμων.
    Η Ελλάδα είναι μια δημοκρατική χώρα με μεγάλο πρόβλημα διαφθοράς, στην οποία σε σημαντικό βαθμό οφείλεται η κοινωνική αδικία, και με Σώματα ασφαλείας ικανά σε ζητήματα εξιχνίασης κοινού εγκλήματος, που έχουν, όμως, πολλά προβλήματα εκπαίδευσης, αυθαιρεσίας και κακής συμπεριφοράς, κυρίως στους ξένους και τους αδύναμους.

    Με ναυτικούς κανονιοβολισμούς
    Ο ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θερμή, Θερμότατη παράκληση, το επόμενό σας σχόλιο να είναι επώνυμο. Στη περίπτωση που δεν επιθυμείτε να δημοσιευθεί το όνομά σας θα το σεβαστώ απόλυτα. Τα σχόλια που αναρτώνται σ' αυτό το blog είναι ελεγχόμενα για ευνόητους λόγους. Γι αυτό σας παρακαλώ θερμά, μην στείλετε ξανά ανώνυμο σχόλιο. Νομίζω ότι στη θέση μου, κι εσείς θα θέλατε να γνωρίζετε τον επιστολογράφο σας.
    Σας ευχαριστώ και ελπίζω στην κατανόησή σας.
    Φιλικά
    Θεοδοσία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H Δημοσίευση της επιστολής "ΦΕΡΟΥΣΗ" ταρακούνησε πολλούς. Μεταξύ αυτών,αναφέρονται τα ονόματα του τέως αρχηγού Λ.Σ. αλλά και του νυν!!!

    Αν λοιπόν και η παρούσα στρατιωτική ηγεσία του Λιμενικού σώματος...μυρίζει "σαπίλα"!!! "βράσε όρυζαν" που λένε στο χωριό μου.....

    Και δεν χρειάζεται να συμπληρώσω το ντεκόρ και με ετέρα λαϊκή παροιμία που λέει: "ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ"!!!!

    Κάθαρση δεν επέρχεται κυρίες και κύριοι με πρόσωπα που ενέχονται σε σκάνδαλα.

    Εάν αδικείται κάποιος από το σχόλιό μου, εδώ είμαι εγώ. Πανέτοιμος να τον αντιμετωπίσω .."με στοιχεία" που καίνε.

    Ποιός τολμά όμως;;;;;;;;;;;;;;;;;

    καπ.Γιάννης Εμμ.Νομικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου