Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ Δεκεμβρίου: ΕΚΡΗΞΗ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ

ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΤΑ "ΕΠΑΙΡΝΑΝ" ΑΠΟ ΤΟΥς ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
...ΚΑΙ ΤΑ "ΠΑΙΡΝΟΥΝ" ΑΚΟΜΑ...

Στα χέρια του υπουργού Προστασίας του Πολίτη βρίσκεται από τις 29 Οκ

  • Θέλω πίσω τα λεφτά, ακούγεται σε μία κασέτα ένας από τους μεσολαβητές των λαθρομεταναστών που επεστράφησαν στην Ελλάδα από τους Ιταλούς.
  • Έλα μωρέ, αφού δεν τους κρατάμε. Απέναντι στο καφενείο είναι και πίνουν καφέ. Θα τους σκαντζάρουμε με την καινούρια βαποριά.(απόσπασμα από το ηχογραφημένο υλικό που κατέγραψε οδηγός φορτηγού του κυκλώματος ο οποίος εργαζόταν για την ΚΥΠ)..... (βλέπε Περιοδικό ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ.....)
....................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  • Έχει ακόμα κανείς απορία γιατί ο κ. Τσιατούρας δεν ενημέρωσε το Λιμενικό για την επικείμενη επιχείρηση στην Πάτρα; (βλέπε Περιοδικό ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ.....)
  • Και το ανέκδοτο: Ξέρει κανείς πως μεταφέρθηκε η δικογραφία της Πάτρας στο σημερινό Υπ. Προστασίας του Πολίτη; ....(βλέπε Περιοδικό ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ.....)

- Για την ιστορία η δισέλιδη επιστολή εστάλη στον υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοϊδη στις 29 Οκτωβρίου με courier και ....(βλέπε Περιοδικό ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ.....)

Και επίσης για την ιστορία: Μπορεί ο συντάκτης της ΕΔΕ να μην διαθέτει αντίγραφο της δικογραφίας καθώς αυτό απαγορεύεται από τον Νόμο. Αλλά οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι εντός των ημερών ολόκληρη η δικογραφία είναι δυνατόν να διανέμεται δωρεάν στην Ομόνοια. Και τότε…

ΚΑΙ ΑΥΤΑ δεν είναι ούτε τα μισά από το δημοσίευμα που συζητιέται σε κάθε γραφείο και σε κάθε Υπηρεσία του Λιμενικού και των υπουργείων Προστασίας του Πολίτης και Οικονομίας... και Ναυτιλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου