Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ Η ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ;

Ρατσισμός ή διασυρμός του Λιμενικού;

«Άθλιο και κατασκευασμένο βίντεο ανήρτησαν κάποια blogs και ιστοσελίδες, διασύροντας το πλέον σκληρά εκπαιδευμένο τμήμα του Λιμενικού Σώματος». Έτσι ξεκίνησα το ρεπορτάζ για το γνωστό βίντεο σύμφωνα με το οποίο, άνδρες της μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών φέρονται να φώναξαν ρατσιστικά συνθήματα κατά τη διάρκεια της παρέλασης της 25ης Μαρτίου 2010 στην Αθήνα.

Και είναι προσωπική μου άποψη, ότι εάν οι διαχειριστές των ηλεκτρονικών Μ.Μ.Ε. είχαν τη διάθεση να ενεργοποιήσουν, έστω και στο ελάχιστο, το μυαλό τους – ακόμα κι αν δεν έχουν την παραμικρή εμπειρία στην βιντεοσκόπηση– θα διαπίστωναν, μεταξύ άλλων, ότι:

1.Ο ήχος του συνθήματος παραμένει αναλλοίωτος σε όλη τη διάρκεια των βηματισμών, ενώ οι φωνές του κόσμου που χειροκροτεί (!!!) δεν ακούγονται, παρά το γεγονός ότι είναι πιο κοντά στη ερασιτεχνική κάμερα ή στο κινητό τηλέφωνο που πραγματοποίησε τη βιντεοσκόπηση.

ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ:  http://www.atticapress.gr/views/5005-racism-and-vilification-of-the-coast.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου