Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Στα περίπτερα το 2ο τεύχος του AtticaPress

Στα περίπτερα το 2ο τεύχος του AtticaPress







«Μπήκαμε στα χωράφια των τραπεζών» και «Τους όρους του ομολόγου τους γνώριζαν τουλάχιστον οι κ.κ. Δούκας, Μεϊμαράκης και Κουρής» με τον εκκωφαντικό αυτό τρόπο ο προφυλακισμένος για το σκάνδαλο των ομολόγων – ιδιοκτήτης της Χρηματιστηριακής Εταιρείας «Ακρόπολις ΑΧΕΠΕΥ» - Σοφοκλής Πρινιωτάκης σπάει τη σιωπή τριών χρόνων. Σε αποκλειστική συνέντευξή του στο 2o τεύχος του περιοδικού που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα της Αττικής, ο Σοφοκλής Πρινιωτάκης τονίζει μεταξύ άλλων πως οι τράπεζες «δεν είδαν με καλό μάτι τη μία και μοναδική εμφάνιση της εταιρίας του στη συγκεκριμένη αγορά. […]Στο περιβάλλον αυτό έχει γίνει “τρελό πανηγύρι” με υπερβολικές αποκλίσεις και εικονικές και άσκοπες συναλλαγές για φοροαπαλλαγή και αποκομιδή σημαντικών κερδών. Ο κ. Πρινιωτάκης θεωρεί βέβαιο ότι βρίσκεται στον Κορυδαλλό, μαζί με τον γιό του και τον συνέταιρό του - αν και για τις κινήσεις της εταιρίας δεν επισημάνθηκε τίποτα μεμπτό από την Αγγλική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς - γιατί… «η προφυλάκισή μας εξυπηρετεί σήμερα την πολιτική σκοπιμότητα της “κάθαρσης”».


Στις σελίδες του δεύτερου τεύχους του AtticaPress μπορείτε να διαβάσετε, επίσης, ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τις πιθανές επιπτώσεις στην υγεία και την καθημερινότητα των κατοίκων της Αττικής από τους πυλώνες της ΔΕΗ.


Ακόμη στο AtticaPress ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης διαπιστώνει ότι «η κυβέρνηση δεν θα αντέξει πολύ» και επαναφέρει την πρόταση του για τη δημιουργία «οικουμενικής κυβέρνησης», ενώ ο νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας κάνοντας ένα απολογισμό της οκταετούς θητείας του αναφέρει ότι «η νομαρχία Πειραιά δεν οφείλει ούτε ευρώ».


Τέλος, ο διακεκριμένος μαιευτήρας Αλέξανδρος Τζεφεράκος μας κάνει κοινωνούς του θαύματος της ιατρικής, την εξωσωματική γονιμοποίηση και η γνωστή δερματολόγος Ευφροσύνη Σαξιώνη συμβουλεύει πως οι γυναίκες θα απολαύσουν τον ήλιο χωρίς συνέπειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου