Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Attica Press.gr: Τουρίστες κατά των απεργών στον Πειραιά

Τουρίστες κατά των απεργών στον Πειραιά
«We want to go» φώναζαν για λίγα λεπτά ρυθμικά περισσότεροι από 25 αλλοδαποί τουρίστες οι οποίοι οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν με τον τρόπο αυτό προς τους απεργούς ναυτεργάτες στο λιμάνι εξωτερικού στον Πειραιά, απαιτώντας να τους επιτραπεί να επιβιβαστούν στα πλοία για να πραγματοποιήσουν την κρουαζιέρα τους. Στο μεταξύ η υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Ναυτιλίας, διαβεβαιώνει διά των συνεργατών της ότι θα προσπαθήσει να εισάγει το σχέδιο Νόμου για το καμποτάζ πριν το τέλος Ιουνίου. Σύμφωνα με συνεργάτη της υπουργού, η κ. Κατσέλη είναι απασχολημένη με το νομοσχέδιο που αφορά στην ελάφρυνση των υπερχρεωμένων νοικοκυριών. Όπως μάλιστα δήλωσε στο Atticapress.gr προβλήματα δημιουργούν στην κ. Κατσέλη οι υπουργοί Δικαιοσύνης, Χάρης Καστανίδης και Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου οι οποίοι «καθυστερούν να βάλουν δύο απλές υπογραφές» όπως μας είπε χαρακτηριστικά.


Διαβάστε περισσότερα: http://atticapress.gr/posts/society/society6966.php

1 σχόλιο:

  1. Δυστυχώς οι δύο σπουδαιότεροι πυλώνες της ελληνικής οικονομίας, βρίσκονται εγκαταλελειμμένοι & απαξιωμένοι από το ελληνικό γκοβέρνο. Ο τουρισμός περνάει μια από τις χειρότερες περιόδους του. Τα περισσότερα σκάφη αναψυχής μετακομίζουν σε μαρίνες της γείτονος, λόγω κόστους & παροχής υπηρεσιών, οι ναυτεργάτες αντί να εναντιωθούν στην κυβέρνηση, τα βάζουν με τους τουρίστες. Κομματικοί κονδυλοφόροι επικροτούν τις ενέργειες αυτές,ισχυριζόμενοι ότι δεν αφήνουν χρήματα στα λιμάνια υποδοχής οι τουρίστες & άλλα φαιδρά, κοιτώντας το δένδρο & αρνούμενοι να δούν το δάσος. Η χώρα βρίσκεται στο έλεος αδίστακτων, ανίκανων & απαταιώνων που ασχημονούν εις βάρος της και εις βάρος του μέλλοντος των παιδιών μας. Επιπροσθέτως, η Ελλάδα πρέπει και μπορεί να γίνει ο βασικός κόμβος για τις κρουαζιέρες στην Ανατολική Μεσόγειο. Κάποιοι συνδικαλιστές επιμένουν, όμως, να θέλουν να είναι εκείνοι που θα αποφασίζουν αν και ποιος Ελληνας ναυτικός θα προσλαμβάνεται από τις μεγάλες εταιρείες που θέλουν τα πλοία τους να περνούν από τη χώρα μας. Η Ελλάδα ζει, σε μεγάλο βαθμό, από τον τουρισμό. Η κοινωνία και το κράτος δεν μπορούν να επιτρέψουν σε μια μικρή εκβιαστική συντεχνία να δυσφημίζει συνεχώς τη χώρα διεθνώς. Το κράτος οφείλει να προστατεύσει άμεσα και αποτελεσματικά την απρόσκοπτη διέλευση επιβατών κάθε κρουαζιερόπλοιου που δένει σε ελληνικό λιμάνι!
    Με θαλασσινούς χαιρετισμούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου