Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2010

Σύλληψη ιδιοκτήτη λάντζας και τραυματισμός Λιμενάρχη Ύδρας

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθη σήμερα στις 02:40, στο λιμάνι της Ύδρας, ο ιδιοκτήτης του Φ/Γ-Π/Κ «ΠΟΣΕΙΔΩΝ» Ν. Ύδρας 989 (λάντζα), ηλικίας 46 ετών, ο οποίος, αφού εξύβρισε στελέχη της τοπικής Λιμενικής Αρχής και αρνήθηκε να συμμορφωθεί προς τις επανειλημμένες συστάσεις τους, που αφορούσαν στη μετακίνηση του σκάφους του, προκειμένου να μην παρεμποδίζει τον ασφαλή καταπόπλου Ε/Γ-Τ/Ρ πλοίων, στη συνέχεια επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο (φαλτσέτα), στο Λιμενάρχη, τραυματίζοντάς τον σε διάφορα μέρη του σώματός του.
Ο τραυματίας διεκομίσθη στο Κουλούρειο Νοσοκομείο Ύδρας, όπου μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών, κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή του στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών, για περαιτέρω νοσηλεία, ενώ ο 46χρονος οδηγήθηκε στο Λιμενικό Κατάστημα και πρόκειται να προσαχθεί ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα, μαζί με την εις βάρος του δικογραφία, κατά την αυτόφωρη διαδικασία.
Αναδημοσίευση από ΥΠΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου