Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

ΕΦΟΔΟ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΠΑΤΡΑΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΥΠ. ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ

Έφοδο στο Κεντρικό Λιμεναρχείο της Πάτρας πραγματοποίησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοίδης, συνοδευόμενος από τον Γ.Γ. Ασφάλειας τον κ. Τασούλα.
Είναι προφανές, ότι η επίσκεψη του υπουργού, σχετίζεται με τον θάνατο του μετανάστη που βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα σε ειδική κρύπτη φορτηγού οχήματος, το οποίο είχε φορτωθεί σε πλοίο με προορισμό την Αγκώνα.
Όπως είχαμε επισημάνει και στο σχετικό μας ρεπορτάζ, το γεγονός αυτό, αποδεικνύει ότι το λιμάνι εξακολουθεί να είναι ξέφραγο αμπέλι, αφού ο Οργανισμός Λιμένος της Πάτρας, εξακολουθεί να καθυστερεί τη διάθεση των ειδικών μηχανημάτων που θα ανιχνεύουν την παρουσία ανθρώπων μέσα στα φορτηγά.
Μέχρι στιγμής πάντως, καμία επίσημη ενημέρωση δεν έγινε από το αρμόδιο υπουργείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου