Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

ΕΠΕΙΓΟΝΚιργιστάν/Ουζμπεκιστάν

Αγαπητοί φίλοι,
Λίγες μέρες μετά την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων, βρισκόμαστε ακόμα εν μέσω μιας εντεινόμενης κρίσης, εικόνες της οποίας έχετε ενδεχομένως δει στις ειδήσεις.
Από τις 10 Ιουνίου, η βία στο Κιργιστάν κλιμακώνεται ραγδαία.
Δυστυχώς, περίπου 180 άνθρωποι έχουν ήδη χάσει τη ζωή τους σε διάστημα μόλις μίας εβδομάδας.
Περισσότεροι από 350.000 άνθρωποι υποχρεώθηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους και έχουν αναζητήσει καταφύγιο στο γειτονικό Ουζμπεκιστάν, ή έχουν εκτοπιστεί εντός του Κιργιστάν.
Μέχρι σήμερα, η Υ.Α. έχει παραδώσει στο Κιργιστάν - Ουζμπεκιστάν 240 τόνους ανθρωπιστικής βοήθεια. Μέλη της ομάδας αντιμετώπισης κρίσεων της Υ.Α. βρίσκονται ήδη στη χώρα ή είναι καθ΄ οδόν προς το Κιργιστάν.
Εξακολουθούν να υπάρχουν όμως τεράστιες ανάγκες. Χρειαζόμαστε περισσότερα πακέτα επιβίωσης, σκηνές, και άλλα αντικείμενα ώστε να προσφέρουμε βοήθεια σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη.
Σας ευχαριστούμε θερμά για τη γενναιοδωρία και την αφοσίωσή σας.
Χωρίς εσάς, πολλοί από τους εκτοπισμένους στο Ουζμπεκιστάν και το Κιργιστάν θα συνεχίσουν να υποφέρουν. Με τη βοήθειά σας, μπορούμε να τους προσφέρουμε κατάλυμα, ασφάλεια και ελπίδα μέχρι να τους δοθεί η δυνατότητα να επιστρέψουν στις εστίες τους. Κάθε ένας από εσάς μπορεί να κάνει τώρα τη διαφορά.
Σας ευχαριστούμε για τον χρόνο, τη στήριξη και τη συνεισφορά σας.
Τάσος Κατέχης
Υπεύθυνος Ανάπτυξης Πόρων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου