Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Το Λ.Σ. παρα θιν' αλός?

Φίλοι Πειρατές, Κουρσάροι, Λιμενικοί, Ακτοφύλακες


θυμόνται ορισμένοι ότι το είχε πεί ένστολος, από εκείνους, που αντικειμενικά διακρίνεται για την διορατικότητα του, μόλις άρχισαν τα σούρτα φέρτα του Λιμενικού Σώματος, από υπουργείο ...σε υπουργείο, οι διασπάσεις και όλες οι ρηξικέλευθες μεταρρυθμίσεις.

"Είναι θέμα χρόνου", είπε, "δεν θα αφήσουν οι πατεράδες μας, οι εργοδότες μας, οι μέντορες μας, να αλλάξουμε υπουργείο, ούτε ρυθμούς & ρότα!! Απλά είναι θέμα χρόνου, μέχρι να κατακάτσει ο κουρνιαχτός & να είπουν την τελευταία τους λέξη".

Δυστυχώς, κάποιοι βιάστηκαν να μιλήσουν & ..... εξετέθησαν, αφού ο Πρωθυπουργός την ανάγκη φιλοτιμίαν ποιούμενος, & επί ξυρού ακμής ευρισκόμενος, άλλα αποφάσισε .

Ως γνωστόν για να μιλούν μόνον είναι οι πολιτικοί στο τόπο αυτόν, αμελώντας προφανώς ότι "το μεγαλείο του ανθρώπου είναι η απέραντη σιωπή στα μεγάλα του έργα και όχι τα πολλά λόγια στα μικρά έργα".

--

Με θαλασσινούς χαιρετισμούς,

Exantas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου