Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Κοντά στους κατοίκους του Νέου Φαλήρου ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μίχας

Τον απευθείας διάλογο με τους πολίτες προκειμένου να ενημερωθεί από πρώτο χέρι για τα προβλήματα που τους απασχολούν, συνέχισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μίχας που περιόδευσε χθες στην περιοχή του Νέου Φαλήρου (Λ. Ειρήνης).

Ο κ. Μίχας συνομίλησε για αρκετή ώρα με πολλούς επαγγελματίες που διατηρούν καταστήματα στην περιοχή, καθώς η Λεωφόρος Ειρήνης αποτελεί το τοπικό εμπορικό κέντρο, ενώ σε εγκάρδιο κλίμα ήταν και η συζήτηση που αναπτύχθηκε με τους πολίτες, με τους οποίους ο κ. Μίχας αντάλλαξε απόψεις για τη βελτίωση της λειτουργικότητας και αισθητικής της πόλης.

Ενδεικτικό του ενδιαφέροντος των πολιτών να συμμετάσχουν και να συζητήσουν για τα προβλήματα της περιοχής, ήταν η μεταφορά της συζήτησης σε παρακείμενο καφενείο όπου έλαβε διαστάσεις ανοικτής τράπεζας διαλόγου. Κατά τη διάρκεια του διαλόγου που επακολούθησε οι κάτοικοι αναφέρθηκαν ως επί το πλείστον στα προβλήματα καθημερινής φύσεως που τους απασχολούν, όπως είναι η καθαριότητα, η απομάκρυνση των εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων, η αποκατάσταση των φθορών των πεζοδρομίων και η έλλειψη χώρων πρασίνου.

Ο κ. Μίχας κάλεσε τους πολίτες σε κοινή πορεία και ενεργό συμμετοχή προκειμένου να κερδηθεί το δύσκολο στοίχημα της επόμενης μέρας για τον Πειραιά, χαρακτηρίζοντας για την πόλη ως ευκαιρία ιστορικού χαρακτήρα την υλοποίηση του Καλλικράτη, που θέτει βάσεις για τη χρηστή και σύγχρονη λειτουργία της δημόσιας διοίκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου