Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Συνελήφθησαν με 47 κιλά κοκαϊνης!

Η μεγαλύτερη ποσότητα που έχει εντοπίσει το Λιμενικό την τελευταία πενταετία
Ένα κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών κατάφερε να εξαρθρώσoυν χθες άνδρες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας σε φορτηγό που αποβιβαζόταν από το πλοίο, προερχόμενο από το Μπάρι. Στην καμπίνα του φορτηγού, που οδηγούσε 48χρονος άντρας με έναν 52χρονο συνοδηγό, υπήρχαν κρυμμένα 47 κιλά κοκαϊνης.
Τα ναρκωτικά, τα οποία εντοπίσθηκαν με την συνδρομή αστυνομικού σκύλου, ήταν επιμελώς κρυμμένα σε ειδική ξύλινη κατασκευή στο κρεβάτι της καμπίνας, επικαλυμμένα με ειδική κρέμα και τυλιγμένα με καρμπόν, ώστε να είναι αδύνατος ο εντοπισμός τους από μηχάνημα ακτινών Χ. Επίσης πίσω από το κάθισμα του συνοδηγού βρέθηκε ένα χαρτοκιβώτιο το οποίο περιείχε 10 κουτιά του ενός κιλού, τα οποία περιείχαν τη χημική ουσία «φαινακετίνη» σε λευκή σκόνη, η οποία προοριζόταν για τη νοθεία της κοκαϊνης. Στην συνέχεια σε συνεργασία με την Αστυνομία οργάνωσε τη μεταφορά ποσότητας κοκαϊνης στο 48χρονο Αλβανό, για τον οποίο προορίζονταν τα 47 κιλά, και την ώρα της παράδοσης τον συνέλαβαν. Στην συνέχεια, οι λιμενικοί, με τη συνεργασία της Αστυνομίας, οργάνωσαν ειδική επιχείρηση στην Αθήνα, όπου εντόπισαν έναν 48χρονο αλβανικής υπηκοότητας, ο οποίος φέρεται, ως ο αποδέκτης της ποσότητας της κοκαΐνης.Ο 48χρονος φέρεται να είχε σχεδίασε και οργανώσει τη μεταφορά των ναρκωτικών, των οποίων θα ήταν και ο τελικός αποδέκτης.Σύμφωνα με αξιωματικούς του λιμενικού η ποσότητα της κοκαΐνης που βρέθηκε, είναι μια από τις μεγαλύτερες που έχουν εντοπισθεί και κατασχεθεί τα τελευταία πέντε χρόνια, ενώ οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται, αφού εκτιμάται ότι πιθανόν να εμπλέκονται και άλλα άτομα στο συγκεκριμένο κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης, χωρίς ταυτόχρονα να αποκλείονται και διεθνείς διασυνδέσεις.
_________________________________________________ Σχόλιο: Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της επιτυχούς αυτής επιχείρησης. Συγχαρητήρια διπλά, επειδή τα διατιθέμενα μέσα & υπό τις παρούσες συνθήκες εργασίας, κάνουν την επιτυχία σας τεράστια!!
Με θαλασσινούς χαιρετισμούς,
Exantas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου