Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Νεοδημοκράτες έδειραν τον Τραγάκη

Επειδή στηρίζει το ψηφοδέλτιο του Ιωακειμίδη  στο οποίο συμμετέχει ο διευθυντής του Γραφείου του


Βουλευτής της Ν.Δ. της Β  Πειραιά, προπηλακίστικε μέσα στα γραφεία του κόμματος στον Κορυδαλλό.  Σύμφωνα με πληροφορίες, αιτία υπήρξε η υποστήριξη που παρέχει στον υποψήφιο δήμαρχο Νίκαιας - Ρέντη  Γιώργο Ιωακειμίδη.

 Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στη πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό.  Σύμφωνα με παρευρισκόμενους, ο κ. Γιάννης Τραγάκης έγινε στόχος επικριτικών σχολίων όταν εισήλθε στα γραφεία του κόμματος.  Στελέχη της Ν.Δ., τον κατηγόρησαν ότι τον υποψήφιο Γιώργο Ιωακειμίδη.  Αν και ο βουλευτής αρνήθηκε τη κατηγορία, ωστόσο οι "συναγωνιστές" του, επεσήμαναν τη παρουσία του υποψήφιου δημοτικού Συμβούλου Σταματάτου ο οποίος συμβαίνει να είναι υπάλληλος της Βουλής και με θέση διευθυντού στο Γραφείο του κ. Τραγάκη.

Σύμφωνα με όσα καταλογίζουν στον βουλευτή οι "φίλοι" του, ο Γιάννης Τραγάκης, προώθησε στον Γιώργο Ιωακειμίδη την υποψηφιότητα του Σταματάτου, με την υπόσχεση ότι θα τον στηρίξει.  Και το αποτέλεσμα ήταν να εκλεγεί ο Σταματάτος πρώτος σε σταυρούς προτίμησης.  Έτσι σε περίπτωση που η περιοχή Νίκαια-Ρέντη, ΄θα έχουν ως δήμαρχο τον κ. Ιωακειμίδη, ο προερχόμενος από τη Ν.Δ. ΣΤαματάτος, θα είναι δικαιωματικά ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στέλιο Λογοθέτη θέλει η Νίκαια

Οι ...κακές γλώσσες υποστηρίζουν ότι ο Γιάννης Τραγάκης, συνηθίζει να εισχωρεί σε ψηφοδέλτια ΠΑΣΟΚων υποψηφίων, με δικούς του ανθρώπους, έτσι ώστε να ελέγχει εκ των έσω τα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά παράλληλα να διασφαλίζει και την ησυχία του αφού ο πρώτος άρχοντας της περιοχής δεν θα καταφερθεί ποτέ εναντίον του για το οποιοδήποτε θέμα.

Πάντως στη Νίκαια, υπάρχει αισιοδοξία ότι τελικά οι κάλπες θα ευνοήσουν τον Στέλιο Λογοθέτη καθώς αρκετοί είναι οι Νικαιώτες οι οποίοι παραδέχονται ότι δεν προσήλθαν στις κάλπες όχι μόνον ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα εξοντωτικά μέτρα λιτότητας αλλά και γιατί πίστευαν ότι ο Λογοθέτης θα διασφάλιζε τη Νίκη από τη πρώτη Κυριακή.  Σήμερα πάντως δεν είναι λίγοι εκείνοι που δηλώνουν ότι προτιμούν τη δοκιμασμένη συνταγή του επιτυχημένου παλιού τους δημάρχου, αντί του Ιωακειμίδη που συγκέντρωσε "περίεργες" υποψηφιότητες στο ψηφοδέλτιό του.

1 σχόλιο:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου