Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Στηρίζουν Γιάννη Μίχα οι υποψήφιοι του Μαντούβαλου

Άδειασαν... τον Πέτρο Μαντούβαλο, αρκετοί από τους υποψήφιους Δημοτικούς συμβούλους του Ψηφοδελτίου του. Σε αντίθεση με την υποταγή του επικεφαλής στη Ριγήλης και στην υποχρέωσή του να στηρίξει τον "ορκισμένο" εχθρό του για την ανάδειξη του νέου δημάρχου Πειραιά, 24 υποψήφιοι, έκαναν τη προσωπική τους υπέρβαση, αναγνωρίζοντας το μέχρι σήμερα έργο του Γιάννη Μίχα για τον οποίον εξέδωσαν ανακοίνωση στήριξης.
, Να πάρουν οι νέες και οι νέοι του Πειραιά το μέλλον της πόλης στα χέρια τους

Η ανακοίνωση των 24 αναφέρει τα ακόλουθα: Οι υποψήφιοι Δημοτικοί και Διαμερισματικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΟΛΗ ΘΡΥΛΟΣ του Πέτρου Μαντούβαλου δηλώνουμε ότι αγωνιστήκαμε στο πλευρό του επικεφαλής του συνδυασμού μας.

Μετά το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής δηλώνουμε ότι αφού ο συνδυασμός μας δεν βρίσκεται στον β΄γύρο, αποφασίσαμε με συντριπτική πλειοψηφία ότι πέρα από κόμματα και χρώματα ο κατάλληλος να δώσει λύσεις στα προβλήματα του Πειραιά είναι ο Γιάννης Μίχας που επί 8 χρόνια έχει αποδείξει ότι μπορεί να ξανακάνει τον Πειραιά την Πόλη που όλοι ονειρευόμαστε, γι΄αυτό ψηφίζουμε Γιάννη Μίχα για Δήμαρχο Πειραιά.

Αθανασοπούλου Βασιλική (Βίκη), Αλφαντζής Ιωάννης, Βοϊδονικόλας Γεώργιος, Γεωργασίου Ευγενία,(Τζένη), Διγαλάκης Αντώνιος, Κατσάς Στέφανος, Καμπούρης Φίλιππος, Κλαδάκης Γεώργιος, Κουλούρης Τηλέμαχος, Μανιάτης ΄Μιχαήλ, Μαστρονικόλας Ιωάννης, Μιχελής Ιωάννης, Μπονάνος Γεράσιμος, Μπούρμπη Ουρανία, Παπανικολάου Ιωάννης, Περιμένης Φίλιππος, Σαμαρά Ασήμω (Μίνα), Σωτηρόπουλος Αριστομένης, Ταβουλάρης Σπυρίδων, Υφαντής Εμμανουήλ, Φασιλής Βασίλειος, Φιλιππάκος Ηλίας, Φραγκούλη Ιωάννα (Τζοβάννα), Χαραμή - Ψικάκου Ελένη, Χιόνης Κωνσταντίος, Χρυσικοπούλου - Μουζακίτου Ευθυμία και Ψωμιάδου Χρυσούλα.

Να πάρουν οι νέες και οι νέοι του Πειραιά το μέλλον της πόλης στα χέρια τους


Στο μεταξύ, την ανάγκη να πάρει η νέα γενιά επάνω της την υπόθεση της διεκδίκησης αυτών που αξίζει ο Πειραιάς, επεσήμανε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μίχας σε ανοικτή συζήτηση που είχε με νέες και νέους του Πειραιά στο Μικρολίμανο.
«Δεν με ενδιαφέρει ποιος θα είναι ο νέος δήμαρχος στον Πειραιά» τόνισε ο κ. Μίχας, «Με ενδιαφέρει αυτός που θα εκλεγεί να είναι δήμαρχος διευρυμένης πλειοψηφίας. Διότι ο Πειραιάς έχει πολλά και χρόνια προβλήματα που χρειάζονται άμεσα αντιμετώπιση με δόκιμες λύσεις και συγκεκριμένους μεθόδους. Η επίλυσή τους απαιτεί μια ισχυρή δημοτική αρχή που μπορεί να εξασφαλίσει μόνο η μαζική συμμετοχή στων πολιτών στην εκλογή των δημάρχου τους και κυρίως η μαζική συμμετοχή των νέων τους οποίους αφορά το μέλλον της πόλης και η ποιότητας της ζωής που παρέχει. Όσο μεγαλύτερη είναι αυτή η συμμετοχή τόσο περισσότερες είναι και οι πιθανότητες αυτός που θα συγκεντρώσει τις προτιμήσεις της πλειοψηφίας των δημοτών να είναι ένας πραγματικά αποφασισμένος και αφοσιωμένος αυτοδιοικητικός υποψήφιος. Γιατί είμαι σίγουρος ότι η συντριπτική πλειοψηφία των πειραιωτών και των πειραιωτισσών ξέρουν ότι ο Πειραιάς χρειάζεται δήμαρχο και όχι κομματάρχη. Χρειάζεται προγράμματα και όχι υποσχέσεις».
Ο κ. Μίχας εξέφρασε την ανησυχία του για τη διευρυμένη αποχή των νέων από τις εκλογικές διαδικασίες, τόνισε όμως, ότι «όσο βέβαιο είναι ότι οι νέοι έχουν απέναντί τους ένα σύστημα που δεν εμπνέει, δεν δίνει προοπτική και ελπίδα, άλλο τόσο σίγουρο είναι ότι τίποτε δεν θα αλλάξει εάν δεν πάρουν τα νέα παιδιά την κατάσταση στα χέρια τους».
Ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά κάλεσε επίσης τις νέες και τους νέους να απαντήσουν με την αποδοκιμασία τους στις αδιαφανείς συναλλαγές και στα υπόγεια πολιτικά παιχνίδια που εκτυλίχθηκαν τις προηγούμενες μέρες, τα οποία δεν έχουν θέσει στην κοινωνία του Πειραιά και προσβάλλουν κάθε υγιώς σκεπτόμενο πολίτη και κάτοικο αυτής της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου