Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Bulletin from the cause: ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ

To: Members in ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ

Το ψευδοκράτος σας είναι η μισή μας Πατρίδα.


Του Σταύρου Τερζιάν

Ο αγώνας που απαιτείται για την πολυπόθητη Απελευθέρωση και την οριστική Εθνική μας αποκατάσταση διέρχεται από ένα δύσκολο δρόμο. Οι περιστάσεις επιβάλλουν την ανάληψη μακροχρόνιας πρωτοβουλίας για τη δημιουργία των συνθηκών που θα επιτρέψουν τη δίκαιη επίλυση του Κυπριακού η οποία θα αποκαθιστά τα ανθρώπινα δικαιώματα όλων των μονίμων κατοίκων της Κύπρου. Η λύση χάριν της λύσης δεν είναι ασφαλής επιλογή. Γι’ αυτό πέραν από την πολιτική βούληση, απαιτείται η εθνική συμφιλίωση του Κυπριακού Ελληνισμού. Μακριά από κομματικές αντιπαραθέσεις και συμφέροντα, οφείλουμε όλοι να αγωνιστούμε, ο καθένας από το δικό του μετερίζι.

Εικοσι επτά χρόνια έχουν περάσει από την παράνομη ανακήρυξη του ψευδοκράτους από τους Τούρκους εισβολείς.,

Εικοσι επτά χρόνια μετά οι αγώνες μας βρίσκουν πάλι στις επάλξεις, πιστούς στον αγώνα μας για ΠΑΤΡΙΔΑ – ΤΙΜΗ – ΛΕΥΤΕΡΙΑ.

Πορείες Εκδηλώσεις Καταδίκης από τις Παρατάξεις του Ε.Φ.Α.Ε.Φ.Π:

Κύπρος:

Στις 15/11 η καθιερωμένη πορεία καταδίκης από την Α.Φ.ΕΠΑΛξη στο οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας. Προ-συγκέντρωση στην πλατεία της Παναγίας Φανερωμένης η ώρα 9:30 π.μ

Αθήνα:

- Μεγάλη εκδήλωση καταδίκης του ψευδοκράτους από το ΔΡΑΣΙΣ Κ.Ε.Σ. 14/11/2010 στο οίκημα του (Παιανίας 5-7, Ζωγράφου). Θα μιλήσουν οι ηρωικές δασκάλες κα Ελένη Φωκά και κα Χαρά Νικοπούλου.

- Στις 15/11/2010 σε καλούμε στην καθιερωμένη Αντικατοχική πορεία που διοργανώνει η ΕΦΕΚ Αθήνας (προσυγκέντρωση στο οίκημα μας Παιανίας 5-7, Ζωγράφου η ώρα 17:00).

Θεσσαλονίκη:

Η Π.Ε.Ο.Φ διοργανώνει το Σάββατο 13/11/2010 στις 12:00 το μεσημέρι έναρξη τριήμερης απεργίας πείνας, απέναντι από το τουρκικό προξενείο, η οποία θα διαρκέσει μέχρι και τη Δευτέρα 15/11/2010 στις 12:00 το μεσημέρι. Τη Δευτέρα 15/11/2010 η ώρα 17:30 Αντικατοχική-Αντιομοσπονδιακή εκδήλωση στο ‘ΟΛΥΜΠΙΟΝ’ (Αριστοτέλους 10) με ομιλητή τον κ. Νεοκλή Σαρρή. Θα ακολουθήσει μεγάλη πορεία καταδίκης του ψευδοκράτους με κατάληξη στο τουρκικό προξενεί.

Πάτρα:

Ομιλία » 27 ΧΡΟΝΙΑ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ.ΣΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ» από Α.Φ.Σ.Κ ΦΛΟΓΑ στο «Κοινοτικόν», Κανακάρη 227 (μεταξύ Τσαμαδού & Σαχτούρη)

Ο Ενιαίος Φορέας Αυτόνομων Ενωτικών Φοιτητικών Παρατάξεων (Ε.Φ.Α.Ε.Φ.Π) εν έτι 2010 δεν παύει να αγωνίζεται για το ύψιστο αγαθό της Ελευθερίας στον βωμό της οποίας έπεσαν χωρίς δεύτερη σκέψη παιδιά αμούστακα, σύζυγοι, γονείς, παππούδες.

Γιατί το ψευδοκράτος σας είναι η μισή μας Πατρίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου