Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου 2010

Η Google χαρακτηρίζει τη Θράκη ως "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ"!!!

...Και  η Αθήνα κοιμάται!!!

Όνειρο ή εφιάλτης, ό,τι από τα δύο και αν συμβαίνει, είναι πραγματικότητα. Επί 2,5 χρόνια καταγγέλλουμε τις προσπάθειες της Άγκυρας να θέσει θέμα ανεξάρτητης Θράκης, αλλά δυστυχώς σε ώτα μη ακουόντων… οι καταγγελίες έμειναν στον «αέρα».
Μέσω της γνωστής εφαρμογής της Google Earth ανακαλύψαμε πως η Θράκη δεν είναι πλέον ακριβώς... Ελληνική, αλλά έχει μεταβληθεί (τουλάχιστον στους χάρτες της αμερικανικής εταιρείας) σε Ανεξάρτητη Δημοκρατία…! Απίστευτο και όμως γεγονός, αφού η αδράνεια των Ελληνικών κυβερνήσεων θα πρέπει επιτέλους να βραβευτεί από τους ινστρούχτορες της προπαγάνδας στην Άγκυρα.
Στην εικόνα που σας παραθέτουμε (τα πνευματικά δικαιώματα της οποίας έχει η Google και μάλιστα με απειλή ποινής… σε περίπτωση αναδημοσίευσης οποιουδήποτε χάρτη της) γίνεται περισσότερο από σαφές πως η Θράκη είναι πλέον ανεξάρτητη Δημοκρατία! Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε εάν θα έχουμε εμείς ποινικές συνέπειες από την αναπαραγωγή αυτού του ψευδώνυμου χάρτη που τολμά να δημοσιεύει η Google, αλλά σκεπτόμαστε πως ίσως ήρθε η ώρα κάποιοι από την Δικαιοσύνη να αναλάβουν τον ρόλο που τους αρμόζει και να μηνύσουν τα αρμόδια Ελληνικά υπουργεία Εσωτερικών και Εξωτερικών, για πλημμελή εργασία και έκθεση σε εθνικό κίνδυνο μίας ολόκληρης γεωγραφικής περιοχής της χώρας…
Η Google Earth δημιουργεί σήμερα μείζον εθνικό ζήτημα για την Ελλάδα...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ BLOG "ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΛΟΥΣ":  http://kostasxan.blogspot.com/2010/12/blog-post_9450.html


-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Σχόλιο:  Πρέπει να τονιστεί ότι το blog "Ας μιλήσουμε επιτέλους" το αξιολογότερο ίσως blog της Βόρειας Ελλάδας, κτύπησε κατ' επανάληψη τον κώδωνα του κινδύνου για την Τουρκοποίηση της Θράκης.  Κατ' επανάληψη δημοσίευσε ρεπορτάζ που αναφέρονταν στις επισκέψεις μουφτήδων και πολιτικών της Τουρκίας, δηλώσεις τοπικών παραγόντων υπέρ της Τουρκίας, δηλώσεις κατά της Ελληνικής κυβέρνησης με αναφορές στην υποβάθμιση της περιοχής, αλλά και συμμετοχές Ελλήνων πολιτικών σε ανθελληνικές εκδηλώσεις.  Δυστυχώς ο συγγραφέας των ρεπορτάζ δεν εισακούστηκε ποτέ.  Δεν μένει πλέον παρά μια νέα "συνθήκη" τύπου Λωζάνης να επικυρώσει τον χάρτη της Google.  Μήπως τελικά αυτό είναι ένα προσυμφωνημένο σχέδιο της Ελληνικής κυβέρνησης με την Τουρκία;  Με ποιο άραγε αντάλλαγμα;  Και για ποια άλλη περιοχή της χώρας θα κτυπήσει μετά η καμπάνα; Θ.Κον.