Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΣΥΝΕΧΑΡΕΙ ΤΟΝ Α ΥΠΑΡΧΗΓΟ Λ.Σ. ΘΕΟΔΩΡΟ ΦΟΥΣΤΑΝΟ

Πρώτος Υπαρχηγός στο Λιμενικό Σώμα, επελέγη πριν από λίγα λεπτά ο κ. Θεόδωρος Φουστάνος.  Στον Αντιναύαρχο - πλέον- ανακοίνωσε την επιλογή, ο ίδιος ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής με προσωπικό τηλεφώνημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Υπουργός αναμένεται αργότερα το απόγευμα στο κτήριο του ΥΘΥΝΑΛ προκειμένου να συγχαρεί όλους τους προαχθέντες.

Το Ανώτατο Συμβούλιο Κρίσεων, επέλεξε επίσης για τη θέση του Β΄ Υπαρχηγού τον κ. Βαλεργάκη.  Έτσι άνοιξαν έξι θέσεις Υποναυάρχων τις οποίες θα καταλάβουν ισάριθμοι αρχιπλοίαρχοι.

Η Συνεδρίαση του αρμόδιου Οργάνου, πραγματοποιείται αυτή την ώρα.   Πρώτος και απόλυτα σίγουρος για προαγωγή  είναι ο αρχιπλοίαρχος Κώστας Καράμπαμπας του οποίου η υγεία βελτιώνεται σταθερά.  Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καράμπαμπας έπρεπε να είχε προαχθεί εδώ και μερικούς μήνες, πράγμα που δεν έγινε εξ' αιτίας του γεγονότος ότι δεν είχαν ορισθεί Αναθεωρητές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τελευταίος στη σειρά Αρχιπλοίαρχος που θα προαχθεί είναι ο κ. Τσιαδής, ο σημερινός Λιμενάρχης.  Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους αρχιπλοιάρχους συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για να αποστρατευθεί ως ευδοκίμως τερματίσας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αναφορικά με την προαγωγή του κ. Φουστάνου, η ενέργεια προκάλεσε την ικανοποίηση σε όσους τον γνωρίζουν καθώς πρόκειται για αξιωματικό χαμηλών τόνων και θετικό χαρακτήρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου