Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

ΝΕΑ ΗΓΕΣΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ

Ολοκληρώθηκε η σύνθεση της ηγεσίας του Λιμενικού Σώματος με την επιλογή και τις  προαγωγές των Ανώτατων Αξιωματικών του Λιμενικού.  Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στο οποίο υπάγεται πλέον το Λιμενικό, μετά τη σημερινή σύγκλιση του Ανωτάτου Συμβουλίου Κρίσεων του Λιμενικού Σώματος (με ευρύτερη σύνθεση έτους 2010) και  υπό την προεδρία του Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Ναυτικού και με εισηγητή τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος, επελέγησαν για την πλήρωση των κενών οργανικών θέσεων των Υπαρχηγών,  ο Υποναύαρχος Λ.Σ. Φουστάνος Θεόδωρος  και ο Υποναύαρχος Λ.Σ. Βαλεργάκης Γεώργιος, οι οποίοι και πρόκειται να προαχθούν στο βαθμό του Αντιναυάρχου Λιμενικού Σώματος.


Προαγωγές και αποστρατείες 

Μετά τις πιο πάνω προαγωγές, οι αρχαιότεροι των προαναφερόμενων αξιωματικοί, Πουλιάκας Απόστολος Μαγιάτης Γεώργιος  και Μπουρνιάς Βασίλειος  πρόκειται να προαχθούν στο βαθμό του Αντιναυάρχου Λ.Σ. (εκτός οργανικών θέσεων) για ένα μήνα, μετά την πάροδο του οποίου θα αποστρατευθούν.

Την θέση του αρχαιότερου Υπαρχηγού Λ.Σ. καταλαμβάνει αυτοδίκαια ο Αντιναύαρχος Λ.Σ. Φουστάνος Θεόδωρος  και την θέση του νεώτερου Υπαρχηγού Λ.Σ. ο Αντιναύαρχος Λ.Σ. Βαλεργάκης Γεώργιος.
Το ίδιο Συμβούλιο προέβη και σε επιλογή Υποναυάρχων προς κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων και επέλεξε τους πιο κάτω Αρχιπλοιάρχους οι οποίοι πρόκειται να προαχθούν στο βαθμό του Υποναυάρχου Λ.Σ. :

1. Καράμπαμπα Κωνσταντίνο
2. Μπαντιά Δημήτριο
3. Λουκόπουλο Μιχαήλ
4. Κουνουγέρη Κωνσταντίνο
5. Τσιαδή Δημήτριο
6. Αδάμ Ιωάννη

Αποστρατείες Αρχιπλοιάρχων

Οι αρχαιότεροι των επιλεγέντων Αρχιπλοίαρχοι Λ.Σ.: 1. Κοντόπουλος Πέτρος,
2. Σκάλκος Παναγιώτης, 3. Μαστοράκης Κωνσταντίνος, 4. Δημητρίου Ιωάννη  πρόκειται να προαχθούν στο βαθμό του Υποναυάρχου Λ.Σ. (εκτός οργανικών θέσεων) για ένα μήνα, μετά την πάροδο του οποίου θα αποστρατευθούν.

Νέοι Αρχιπλοίαρχοι

Επίσης, με το ίδιο προς προώθηση Π.Δ. πρόκειται να προαχθούν στο βαθμό του Αρχιπλοιάρχου Λ.Σ. οι κάτωθι Πλοίαρχοι προκειμένου να αναπληρωθούν οι κενές οργανικές θέσεις:

01. Τσακαμής Κωνσταντίνος02. Μπούρας Γεώργιος03. Σιέττος Βασίλειος04. Πετρόπουλος Παναγιώτης,  05. Μπουμπόπουλος Γεώργιος , 06. Μπατσολάκης Ιωάννης,  07. Σέργης Ιάκωβος , 08. Πατρινός Νικόλαος.

Νέοι Πλοίαρχοι

Τέλος, οι πιο κάτω  Αντιπλοίαρχοι θα προαχθούν στο βαθμό του Πλοιάρχου Λ.Σ.:

01. Κασσανδρινός Γεώργιος,   02. Μυλωνάκος Κωνσταντίνος,  03. Τζανακόπουλος Ευάγγελος, 04. Σπανός Παναγιώτης05. Χαλδαίος Σταύρος06. Δεμερτζής Κωνσταντίνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου