Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΜΕΑ ΕΜΠ. ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & Ν.Π ΤΗΣ Ν.Δ

 Το Λιμενικό δέχτηκε άλλο ένα χτύπημα
από τις πρόσφατες κρίσεις
Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Πλακιωτάκης προέβη σήμερα στην ακόλουθη δήλωση :

«Το Λιμενικό Σώμα δυστυχώς δέχτηκε άλλο ένα χτύπημα μέσω του σήριαλ των πρόσφατων κρίσεων.
Τα βασικά κριτήριά υλοποίησής τους υπήρξαν καθαρά η εξυπηρέτηση κομματικών σκοπιμοτήτων, καθώς και μικροκομματικών ισορροπιών και όχι το συμφέρον του Λιμενικού Σώματος, οι ανάγκες της ναυτιλίας μας και οι ικανότητες των κριθέντων στελεχών.
Προφανώς το όραμα της Κυβέρνησης είναι ένα αδύναμο χωρίς μέσα και προσωπικό, απαξιωμένο, με περιορισμένα καθήκοντα και κομματικά καθοδηγούμενο Λιμενικό Σώμα. Σε μια περίοδο, όπου απαιτείται φρόνηση και συναίνεση, τελικά το μόνο που ενδιαφέρει το Πα.Σο.Κ είναι να βολέψει τα δικά του παιδιά».



Πηγή 

Σχόλιο Exantas

Παραθέτουμε αποσπάσματα από παλαιότερη "παρέμβαση" μας σε δηλώσεις του κ.Πλακιωτάκη.
"Αξιότιμε κ. Πλακιωτάκη. Ευχαριστούμε για την συμπαράσταση σας στο Λιμενικό Σώμα.
Αναρωτηθήκατε όμως προηγουμένως, μήπως αυτή η απαξίωση & διάλυση επήλθε ως συνέχεια & συνέπεια εκείνης, που επέδειξε η προηγούμενη κυβέρνηση, την οποία στηρίζατε, με την διόγκωση των προβλημάτων, των αναγκών & της διασπάθισης των οικονομικών του υπουργείου & του Σώματος?
Στηριχτήκατε σε άδειους & βρώμικους συμβούλους, ιδιαίτερα ένστολους, που περισσότερο κακό έκαναν σε όλους.
Εξασφαλίσατε καθηλωμένα επιχειρησιακά μέσα, υπερχρεωμένη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, απαξίωση υποδομών.
Άγνοια των όρων "ίσες ευκαιρίες", "αξιοκρατία" & "ισονομία-ισοπολιτεία". Δεν παραδειγματιστήκατε από λάθη, επιλογές & αποφάσεις του παρελθόντος σας, που έκαναν να αισχύνονται & να ερυθριούν όσοι σας στήριζαν & καταδίκαζαν προηγούμενες πολιτικές επιλογές & ηγεσίες, για οικογενειοκρατία, νεποτισμό, αδιαφορία & αδικίες.
Οι ασφαλέστερες συγκρίσεις, είναι εκείνες που γίνονται με τις πράξεις του παρελθόντος & όχι με τις υποσχέσεις του μέλλοντος." 


Και συμπληρώνουμε: "Απλά, η ιστορία επαναλαμβάνεται με διαφορετικούς πρωταγωνιστές" ή αν επιθυμείτε "και τα δυο κόμματα αποτελείτε όψεις του ιδίου νομίσματος"


ΜΘΧ

1 σχόλιο:

  1. ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ; ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΠΕ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΛΕΙΠΑΝ! ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΙΨΑΝ ΠΟΤΕ!!!

    ...ΚΑΙ να προσθέσω σ' όσα σχολιάζει ο ΕΞΑΝΤΑΣ τα οποία και προσυπογράφω: Κύριε Πλακιωτάκη, εάν φοράτε "πράσινα" ή γενικώς παραμορφωτικά γυαλιά, απλά αφαιρέστε τα από τα μάτια σας. Έτσι μόνον θα δείτε ποιοι ακριβώς βρίσκονται στην Ηγεσία του Λιμενικού Σώματος σήμερα. Να ευχηθούμε μόνον να βρισκονται ανάμεσά τους άξιοι και ικανοί. Για το αν "πρασινίζουν" ή "μπλεδίζουν" κλπ, ποσώς απασχολεί τον πολίτη, ένστολο ή μη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου