Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΒΥΗ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΛΟΙΑ

Περισσότεροι από 2.000 εκτιμάται ότι είναι μέχρι στιγμής οι νεκροί από τις συγκρούσεις που σημειώνονται στη Λιβύη.
Σύμφωνα με το Υπουργείο Θαλασσίων Υποθέσεων Νήσων και Αλιείας, τις τελευταίες ημέρες πλοία με ελληνική σημαία απέπλευσαν για τη Λιβύη προκειμένου να παραλάβουν αλλοδαπούς πολίτες.  Πρόκειται για εργαζόμενους ή και κατοίκους της χώρας  που επιθυμούν να εγκαταλείψουν τη χώρα εξ' αιτίας της εξέγερσης των Λίβυων πολιτών και της αντίστασης των δυνάμεων που υποστηρίζουν τον Μουαμάρ Γκαντάφι με εντολή του οποίου οι ένοπλοι μισθοφόροι πυροβολούν στο ψαχνό. 


Οι τέλευταίες κινήσεις των ελληνικών πλοίων σύμφωνα με το ΥΘΥΝΑΛ:

27 Φεβρουαρίου: Απογευματινές ώρες σήμερα, απέπλευσε το Ε/Γ-Ο/Γ «HELLENIC SPIRIT» Ν. Χανιών 30 από το λιμάνι του Ηρακλείου με προορισμό το λιμάνι Μιζουράτα Λιβύης.
26 Φεβρουαρίου:  Πρωινές ώρες σήμερα, κατέπλευσε το Ε/Γ-Ο/Γ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ» Ν. Χανίων 20 στο λιμάνι του Ηρακλείου προερχόμενο από το λιμάνι της Βεγγάζης Λιβύης, μεταφέροντας περίπου 2900 αλλοδαπούς επιβάτες, που η πλειοψηφία είναι κινεζικής υπηκοότητας. Ο διαβατηριακός έλεγχος των προαναφερθέντων αλλοδαπών υπηκόων βρίσκεται σε εξέλιξη.
26 Φεβρουαρίου:  Πρωινές ώρες σήμερα, κατέπλευσε το Ε/Γ-Ο/Γ «ΚΝΩΣΟΣ ΠΑΛΑΣ» Ν. Ηρακλείου 31 στο αγκυροβόλιο Μιζουράτα Λιβύης, ενώ το Ε/Γ-Ο/Γ «ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ» Ν.Π. 11520, απέπλευσε επίσης πρωινές ώρες από το λιμάνι της Βεγγάζης με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά.
24 Φεβρουαρίου: Βραδινές ώρες σήμερα, απέπλευσε το Ε/Γ-Ο/Γ «OLYMPIC CHAMPION» Ν.Χανίων 29 από το λιμάνι του Ηρακλείου με προορισμό το λιμάνι της Βεγγάζης Λιβύης ενώ το Ε/Γ-Ο/Γ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ» Ν.Χανίων 20, το οποίο είχε αποπλεύσει νωρίτερα από το λιμάνι της Βεγγάζης με προορισμό το λιμάνι της Σούδας, επέστρεψε στη Βεγγάζη, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.
25 Φεβρουαρίου:  Μεσημβρινές ώρες σήμερα, κατέπλευσε το Ε/Γ-Ο/Γ «OLYMPIC CHAMPION» στο λιμάνι της Βεγγάζης Λιβύης.
25 Φεβρουαρίου:   Πρωινές ώρες σήμερα, κατέπλευσε το Ε/Γ-Ο/Γ «ΕΞΠΡΕΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ» στο αγκυροβόλιο Ρας Λανούφ Λιβύης ενώ το Ε/Γ-Ο/Γ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ» , απέπλευσε επίσης πρωινές ώρες από το λιμάνι της Βεγγάζης με προορισμό το λιμάνι του Ηρακλείου.

25 Φεβρουαρίου:   Μεσημβρινές ώρες σήμερα, κατέπλευσαν τα Ε/Γ-Ο/Γ «HELLENIC SPIRIT» και «ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ» στο λιμάνι της Βεγγάζης Λιβύης

25 Φεβρουαρίου:   Βραδινές ώρες χθες, απέπλευσε το Ε/Γ-Ο/Γ «IONIAN KING» σημαίας Κύπρου από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας με προορισμό το λιμάνι της Βεγγάζης Λιβύης.



*   *   *   *   *   *   *   *   *

AQUARELA CREPA CAFFE

Τεράστια ποικιλία γεύσεων, ολόφρεσκες πρώτες ύλες, γενναιόδωρες ποσότητες.
Χρειάζεστε κάτι άλλο;
Γλυκό του κουταλιού, brownies, σουφλέ σοκολάτας, βάφλες, τυρόπιτα, κασερόπιτα…
οι πειρασμοί συνεχίζονται ακάθεκτοι και το παιχνίδι καλά κρατεί και στα επιπλέον…
Ζεστή διακόσμηση, υποβλητικός φωτισμός και ατμοσφαιρική μουσική.
Γιατί η κρέπα θέλει την ατμόσφαιρα της.


ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ του NEXTOK:
Απλά πείτε ότι είστε αναγνώστες του NEXTOK
 και αμέσως θα έχετε ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ έκπτωση

Για delivery
Δείτε περισσότερα: http://nextok.blogspot.com/2011/01/aquarela-crepa-cafe-48-156-18453-211.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου