Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

ΚΩΛΥΜΑ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ ΑΝΕΒΑΛΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ

Για τις 28 Ιουνίου 2011 αναβλήθηκε η δίκη για την οποία υπάρχει προηγούμενη ανάρτηση με κατηγορούμενους έναν πρώην Αρχηγό του Λιμενικού και τεσσάρων άλλων υψηλόβαθμων.

Υπενθυμίζουμε ότι στο εδώλιο παραπέμπονται ένας πρώην Αρχηγός, Αντιναύαρχος ε.α. ένας πρώην Υπαρχηγός - Αντιναύαρχος ε.α. ένας  Υποναύαρχος Λ.Σ. ε.α. και δύο Αρχιπλοίαρχοι Λ.Σ. ε.α.  (Δείτε προηγούμενη ανάρτηση: http://nextok.blogspot.com/2011/04/blog-post_13.html#more ).

Η αναβολή κρίθηκε αναγκαία καθώς υπήρξε κώλυμα από πλευράς του συνηγόρου του κ. Γεωργίου
 Σταματιάδη.  Εκπρόσωπος του συνηγόρου προσκόμισε βεβαίωση που αφορούσε θέμα υγείας του ιδίου, πράγμα που δεν του επέτρεψε να παραστεί στη δίκη.

Για την ανάρτησή μας http://nextok.blogspot.com/2011/04/blog-post_13.html#more  η οποία αποκαλύπτει στοιχεία των κατηγοριών, λάβαμε επιστολή από τον κ. Στυλιανό Πυλιώτη ο οποίος δηλώνει  συνήγορος υπερασπίσεως 2 εκ των κατηγορουμένων της δίκης αυτής, και εκφράζει τη διαμαρτυρία του για το εν γένει περιεχόμενο της σημερινής σχετικής αναρτήσεώς μας.

Ολόκληρη η επιστολή του κ. Πυλιώτη, βρίσκεται δημοσιευμένη κάτω από την ανάρτηση στο σημείο: σχόλια.

Ως διαχειρίστρια του nextok δηλώνω ότι με μεγάλη προθυμία θα δεχθούμε τις απόψεις των κατηγορουμένων εφόσον το επιθυμούν.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου