Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

ΜΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ, ΔΥΟ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ, συνελήφθη από το Λιμενικό μετά από φάρσα

Δεν τον έφθανε που είχε σε βάρος του σειρά από καταδικάστικές αποφάσεις, τόλμησε να πραγματοποιήσει και φάρσα, προκειμένου να κινητοποιήσει το Λιμενικό τάχα για τη διάσωση ατόμου που είχε πέσει στη θάλασσα.

Σύμφωνα με το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος, πρόκειται για άνδρα 51 ετών ο οποίος
συνελήφθη στο Ηράκλειο της Κρήτη.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, "εντοπίστηκε, σήμερα, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής Ηρακλείου, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, ένας 51χρονος, ο οποίος βραδινές ώρες την 13/04/2011 είχε καλέσει στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου και ανέφερε ψευδώς την πτώση ατόμου στη θάλασσα, στην περιοχή του βόρειου λιμενοβραχίονα του λιμένα Ηρακλείου.


Σε βάρος του συλληφθέντος σχηματίστηκε δικογραφία και αρχικά αφέθηκε ελεύθερος κατόπιν εντολής του αρμόδιου Εισαγγελέα, λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ενώ στη συνέχεια συνελήφθη και προσήχθη στον Εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών, ο οποίος διέταξε την κράτησή του, λόγω τεσσάρων καταδικαστικών αποφάσεων που εκκρεμούσαν εις βάρος του".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου