Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ

Ρουχαλάκια, παπουτσάκια, παιχνίδια, τρόφιμα, γραφική ύλη, έπιπλα  κλπ
Το Σπίτι που φιλοξενεί και "χρηματοδοτεί" φτωχά παιδιά και φέρει το όνομα "Τα παιδιά του δρόμου"  στηρίζει οικογένειες απ' όλο το κόσμο που "δεν έχουν στον ήλιο μοίρα". Αφορά παιδιά που είτε είναι ορφανά, είτε οι οικογένειές τους είναι πολύ φτωχές.


Αυτός ο Οργανισμός δέχεται τα πάντα σε καλή κατάσταση (ρούχα, παιχνίδια, μικροέπιπλα, καρότσια, κλπ) για ηλικίες που αφορούν ακόμη και βρέφη. Γι' αυτό το λόγο, κάθε αναγνώστης του nextok, μπορεί να συμβάλλει  βοηθώντας αυτά τα παιδάκια δίνοντάς τους λίγη χαρά.

 
Έτσι πράγματα που δεν χρειαζόμαστε πλέον και βρίσκονται ακόμα σε καλή κατάσταση, μπορούν να δώσουν χαρά ή να ζεστάνουν κάποια παιδάκια.  Με τον τρόπο αυτό μαθαίνουμε στα δικά μας παιδιά την αξία της προσφοράς και της αγάπης ενώ ταυτόχρονα δίνουμε λύση στους ανθρώπους που διαθέτουν τον χρόνο τους και τη ζωντάνια τους για να προσφέρουν στους αδικημένους από τη ζωή συνανθρώπους μας.
 
Αξίζει να σημειώσουμε ότι το μήνυμα αυτό, μας έστειλε "ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ  ΑΓΩΝΙΑΣ"  του Πειραιά.
 
"Τα παιδιά του δρόμου" βρίσκονται στη διεύθυνση:

Αρίστωνος 6-8 και γωνία Κωνσταντινουπόλεως 165 Μεταξουργείο, Κολωνός

Υπεύθυνη Κοινωνική Λειτουργός : κα Μυρτώ Λαιμού

Τηλέφωνο : *210.5239.402* και *210.5221.149

*Ώρες : 11.00 - 18.00 καθημερινά

Αν δεν έχεις κάτι να προσφέρεις, απλά προώθησε αυτό το μήνυμα σε όσα περισσότερα άτομα μπορείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου