Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Γ. ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ: ΤΩΡΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ, ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ, ΣΠΕΥΣΕ ΓΙΑ ΤΟ CRISTAL

Αγρόν ...αγοράζει ο ΥΘΥΝΑΛ  αν και τον ταρακουνούν απο κάθε πλευρά για να περισωθούν θέσεις εργασίας και αξιοπρέπεια

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λασιθίου κ. Γιάννης Πλακιωτάκης με αφορμή τα όσα τραγελαφικά εκτιλίσσονται στο χώρο της κρουαζιέρας, (βλέπετε ttp://nextok.blogspot.com/2011/04/louis.html#more:)   προέβη σήμερα στην ακόλουθη δήλωση:


«Η ελληνική κρουαζιέρα με την έννοια της ελληνικής σημαίας στα κρουαζιερόπλοια ελληνικών εταιρειών, αυτή τη στιγμή είναι ένα βήμα πριν το τέλος της και ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του.

Αν ένα έννομο κράτος δεν μπορεί είτε να εφαρμόσει τους νόμους, ως οφείλει, είτε να προστατέψει την ελληνική σημαία, τον πρεσβευτή μας σε όλο τον κόσμο, και κατά συνέπεια να προστατέψει την εικόνα του ελληνικού τουρισμού, τότε υπάρχει σοβαρό θέμα.


Αν θέλουμε να έχουμε κάποια συνέχεια στη διατήρηση του ελληνικού κρουαζιερόπλοιου, καθώς και την εξασφάλιση θέσεων εργασίας Ελλήνων ναυτικών σε αυτή την τόσο δύσκολη συγκυρία για τη χώρα μας, τότε πρέπει άμεσα να βρεθεί οριστική λύση στο θέμα που έχει προκύψει με το υπό ελληνική σημαία κρουαζιερόπλοιο Cristal.

Καλούμε τον Υπουργό Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας να προβεί τώρα – και όχι αύριο - στις απαραίτητες νόμιμες ενέργειες, που θα διασφαλίζουν τις θέσεις εργασίας των Ελλήνων ναυτικών, δεδομένου άλλωστε ότι αναμένουμε τη σχετική απόφαση του Νομικού Συμβούλιου του Κράτους».





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου