Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

ΘΕΤΙΚΗ Η ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ LOUIS HELLENIC CRUISES

Απέπλευσε...  για τα γραφεία της εταιρίας  η γνωμοδότηση -  επιβιβάζονται στο κρουαζιερόπλοιο CRISTAL οι Τουρίστες

Θετική για την εταιρία LOUISE  HELLENIC  CRUISES είναι σύμφωνα με πληροφορίες η γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους με την οποία απαλλάσσεται η εταιρία από κάθε οικονομική υποχρέωση την οποία με νόμο του 2005 είχε αναλάβει το ίδιο το Κράτος έναντι του ΝΑΤ.

Είναι τραγικό ωστόσο το γεγονός ότι χρειάστηκε να φθάσουμε στο πάρα πέντε,  να κυκλοφορήσουν σε όλο το κόσμο οι περίεργες κυβερνητικές επιλογές, να ρεζιλευτεί η χώρα σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη, να εκτεθούν οι ευθυνόφοβοι υπουργοί, βουλευτές και παρατρεχάμενοι της κυβέρνησης για να επικρατήσει τελικά η κοινή λογική.


Το γεγονός ότι επί πέντε χρόνια δεν πληρώθηκαν οι ασφαλιστικές εισφορές των Ελλήνων ναυτικών που εργάστηκαν στην LOUISE HELLENIC  CRUISES δημιουργεί νέα δεδομένα υποστήριξε ο Υπουργός ΄Γ.  Διαμαντίδης αλλά και ο Πρόεδρος του ΝΑΤ Χρήστος Φωτίου, οι οποίοι έσπευσαν να ασκήσουν πιέσεις στο Δ. Σ. του ΝΑΤ για να λάβει την τραγελαφική απόφαση να απαιτήσουν 2,5 εκ. ευρώ σε εγγυητικές επιστολές προκειμένου να επιτρέψουν τον απόπλου του κρουαζιερόπλοιου LOUISE  CRISTAL ! 

Δηλαδή τι "νέα δεδομένα"  μπορεί να δημιουργεί η  εξαπάτηση του κράτους έναντι μιας ιδιωτικής επιχείρησης.  Και σε τι διαφέρει αυτή η πρακτική από τις φασιστικές ή τις ακροαριστερές πρακτικές ορισμένων Αραβικών και παλαιότερα κάποιων Κομμουνιστικών κρατών;

Περισσότερα όμως για το θέμα θα έχουμε σε επόμενη ανάρτηση εφόσον η απόφαση ...καταπλεύσει στο λιμάνι του Πειραιά, κόντρα στις αλτσχαϊ-μερικές φωνές που φαίνεται ότι επιθυμούν και την πτώχευση της κρουαζιέρας αλλά και των Ελλήνων ναυτικών και της οικονομίας γενικότερα.  Έτσι θα είχαν κάτι για να σέρνουν το γελοίο χορό τους σε ρυθμούς 1945-49!  Αμ δε!

*  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  * 

AQUARELA CREPA CAFFE

Τεράστια ποικιλία γεύσεων, ολόφρεσκες πρώτες ύλες, γενναιόδωρες ποσότητες.

Χρειάζεστε κάτι άλλο;

Γλυκό του κουταλιού, brownies, σουφλέ σοκολάτας,

 βάφλες, τυρόπιτα, κασερόπιτα…
οι πειρασμοί συνεχίζονται ακάθεκτοι και το παιχνίδι
 καλά κρατεί και στα επιπλέον…
Ζεστή διακόσμηση, υποβλητικός φωτισμός
και ατμοσφαιρική μουσική.
 Γιατί η κρέπα θέλει την ατμόσφαιρα της.

 ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ του NEXTOK:
 Απλά πείτε ότι είστε αναγνώστες του NEXTOK
 και αμέσως θα έχετε ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ έκπτωση
 Για delivery
 Δείτε περισσότερα: http://nextok.blogspot.com/2011/01/aquarela-crepa-cafe-48-156-18453-211.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου