Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗς 16ΧΡΟΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ

Έξι μήνες - 25 περιστατικά υπερβολικής μέθης - καμία αναφορά στην αστυνομία
Τέσσερα άτομα κατηγορούνται για το θάνατο της 16χρονης στο Ρέθυμνο

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 4 ατόμων για την υπόθεση του θανάτου της 16χρονης στο Ρέθυμνο.

Ο θάνατος της ανήλικης προήλθε από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ στο Ρέθυμνο στις 24/4/2011. Η 16χρονη είχε διακομιστεί στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, από 2 νεαρούς 23 και 17 ετών αντίστοιχα.

Η Εισαγγελία Ρεθύμνου μετά από προκαταρκτική έρευνα που έκανε για να εξακριβωθούν οι συνθήκες θανάτου της 16χρονης, σχημάτισε δικογραφία σε βάρος των νεαρών, για βιασμό και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο που προκάλεσε το θάνατο της.

Στη δικογραφία, περιλαμβάνεται και το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου, για τους δύο γονείς του 17χρονου. Οι δράστες δεν έχουν ακόμα συλληφθεί λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Σε βάρος των ιδιοκτητών των τριών καταστημάτων, που είχαν επισκεφθεί οι δράστες με την ανήλικη, εφαρμόστηκαν οι προβλεπόμενες από το νόμο ποινικές και διοικητικές κυρώσεις.

Ενώ με αφορμή ανακοίνωση του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου, σύμφωνα με την οποία το τελευταίο 6μηνο χειρίστηκαν 25 περιστατικά οξείας μέθης ανηλίκων, χωρίς ωστόσο να ενημερωθούν οι αστυνομικές αρχές, ζητήθηκε η πραγματοποίηση εισαγγελικής έρευνας.

http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=272525

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ Ν.Δ.:

Ήταν η κορυφή του παγόβουνου

Ας εξακολουθήσουμε να προωθούμε αυτόν τον άθλιο "πολιτισμό" λοιπόν.

Ως μονόδρομο. Μέχρι τα άκρα.

Τον πολιτισμό της κατανάλωσης της "διασκέδασης", που συνδυάζει τέλεια την μουσική (σαν προϊόν της μουσικής βιομηχανίας και όχι ως αγαθό) με το ποτό, τα τσιγάρα και κάθε είδους εθιστικές ουσίες και χαύνωσης.

Χωρίς κρίση. Χωρίς αιδώ.

Και το κράτος (δημόσιες υπηρεσίες και ΟΤΑ) ας σπαταλά το δημόσιο χρήμα των φορολογούμενων, στηρίζοντας διαπλεκόμενες (με επιχορηγήσεις και κάθε άλλον τρόπο) τα επικίνδυνα και ληγμένα υποπροϊόντα της βιομηχανίας της διασκέδασης, η οποία ως γνωστόν τις τελευταίες δεκαετίες ανθεί η ίδια και τους πολίτες μαραίνει.

Η 16χρονη απ το Ρέθυμνο είναι απλώς η κορυφή του παγόβουνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου