Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2011

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ : "ΑΠΟ ΔΡΥ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΕΤΡΑ" ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Το βιβλίο που αγαπήθηκε από τους αναγνώστες

Οι φίλοι του βιβλίου «Από Δρυ παλιά και από πέτρα»,  έχουν την ευκαιρία να έρθουν ξανά σε επαφή μαζί του,  στη μεγάλη εκδήλωση που είναι αφιερωμένη σ' αυτό και στη συγγραφέα του Νοέλ Μπάξερ.  Την εκδήλωση οργανώνει η Εστία Νέας Σμύρνης τη , Δευτέρα 6 Ιουνίου, στις 19:30 στην Εστία Νέας Σμύρνης, Κ. Παλαιολόγου 1, Ν. Σμύρνη.


Για το μυθιστόρημα θα μιλήσουν ο λογοτέχνης, Κώστας Καναβούρης  η δημοσιογράφος Αγγελική Κώττη  και η συγγραφέας. Αποσπάσματα θα διαβάσει η ηθοποιός Κωνσταντίνα Τζώρτζη.

Την εκδήλωση θα ξεκινήσει η Χορωδία της Εστίας με γνωστά σμυρνέικα τραγούδια και θα κλείσει η Θεατρική Ομάδα της Εστίας, υπό τον κ. Ανδρέα Ζάκα, που θα διαβάσει σε μορφή δημόσιας ανάγνωσης ένα απόσπασμα του βιβλίου διαμορφωμένο σε θεατρική δομή. Το μυστικό - που θα το ξέρετε εσείς -  είναι ότι στην εποχή μας, σήμερα, θα ακουστούν στην αίθουσα ομηρικά!

Για το θέμα αυτό η Νοέλ Μπάξερ είπε στο nextok:  Στα ποικίλα ακούσματα των ημερών, άλλα δυσάρεστα άλλα εκκωφαντικά, με χαροποιεί που θα ακουστεί ένας φρέσκος ήχος κι ας είναι παμπάλαιος. Τα ομηρικά. Ευχαριστώ την Εστία Νέας Σμύρνης, τις εκδόσεις Ψυχογιός και όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης.
Υπενθυμίζεται ότι το εξαιρετικό βιβλιο "Από δρυ παλιά και απο πέτρα" της Νοέλ Μπάξερ, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι από την ίδια συγγραφέα κυκλοφορεί και το υπέροχο μυθιστόρημα:  "Τη νύχτα που γύρισε ο χρόνος".
***   ***   ***   ***   ***

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

ΑΠΟ ΔΡΥ ΠΑΛΙΑ ΚΙ ΑΠΟ ΠΕΤΡΑ


Δευτέρα 6 Ιουνίου  στις 19:30


Ομιλητές: 

Κώστας Καναβούρης,
ποιητής, δημοσιογράφος

Αγγελική Κώττη,
δημοσιογράφος

Ανάγνωση αποσπασμάτων:
Κωνσταντίνα Τζώρτζη,
ηθοποιός

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει η Χορωδία της «Εστίας Ν. Σμύρνης» με σμυρναϊκά τραγούδια.