Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

ΤΟ ΔΗ.ΚΟ. ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ

Επειδή δεν στήριξαν την υποψηφιότητα Κάρογιαν
Ο βουλευτής Αμμοχώστου
Ζαχαρίας Κουλίας
Τον αναπληρωτή πρόεδρο, Γιώργο Κολοκασίδη και τον βουλευτή Αμμοχώστου, Ζαχαρία Κουλιά -κορυφαία στελέχη του ΔΗΚΟ- διέγραψαν απόψε το Εκτελεστικό Γραφείο και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

Ο πρώτος είχε αντιταχθεί δημόσια στην υποψηφιότητα του προέδρου του κόμματος, Μάριου Καρογιάν, για την προεδρία της Βουλής και ο δεύτερος ψήφισε στη Βουλή υπέρ του προέδρου της ΕΔΕΚ, Γιαννάκη Ομήρου.

Οι δυο διαγραφέντες

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο αντιπρόεδρος του ΔΗΚΟ και βουλευτής, Νικόλας Παπαδόπουλος, τήρησε αποχή για την περίπτωση Κουλία και καταψήφισε τη διαγραφή Κολοκασίδη. Αποχωρώντας από τα γραφεία του ΔΗΚΟ ο κ. Παπαδόπουλος περιορίστηκε να δηλώσει ότι «θα μιλήσει στην κατάλληλη στιγμή».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Μάριος Καρογιάν, δήλωσε ότι κατά την κοινή συνεδρία τους, το Εκτελεστικό Γραφείο και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του, αποκήρυξαν και καταδίκασαν ως εκτός της κομματικής, πολιτικής και ηθικής τάξης τις συμπεριφορές, τις ενέργειες και τις πρακτικές των κυρίων Γιώργου Κολοκασίδη και Ζαχαρία Κουλία και πρόσθεσε πως ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος έδειξαν την παραμικρή διάθεση επανόρθωσης, συνεννόησης και αποκατάστασης της τάξης, που είχαν παραβιάσει.
Πηγή:  Ελευθεροτυπία
δεν είχαν κληθεί στην κοινή συνεδρίαση Εκτελεστικού Γραφείου και Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Ο πρώτος διαγράφτηκε με 20 ψήφους υπέρ και επτά εναντίον και ο δεύτερος με 28 ψήφους υπέρ και τρεις αποχές. Στη ψηφοφορία για τον Γ. Κολοκασίδη είχε αποχωρήσει ένα μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου, εξαιτίας ανειλημμένης υποχρέωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου